Procurili Dellovi tableti

poruka: 135
|
čitano: 25.724
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Procurili Dellovi tableti".
16 godina
protjeran
RE: Procurili Dellovi tableti
@surki
Ipak mislim da je nesto veci broj ljudi koji prakticiraju gledanje filmova na laptopu ili tabletu, od onih sta zabijaju brokve sa plocama ili cd-ovima. Morat ces se vise potrudit s usporedbama ;)
16 godina
neaktivan
ansha kaže...
Problem je taj sta virtualna tipkovnica redovito ne pase onima koji je nikad nisu koristili ili se nisu imali vremena naviknut na nju (sve trazi period navikavanja).
Naravno da napadam misljenje takvih ljudi posto oni ne bi trebali uopce imati misljenje o onome sta nisu probali.

A ti si iPad kao isprobao?

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
16 godina
protjeran
@surki
opet usporedba, ova jos gluplja.
Za heroin znam da je los jer tu i tamo netko umre od njega.
Koristim iphone za pisanje mailova kao i vecine postova na forumima.
16 godina
neaktivan
profa31 kaže...

baka - nikad lakše kuhanje, potreban samo zidni stalak za tablet u kuhinji, odlične kuharice i recepti već postoje....

Mislim da se Apple prvenstveno uzdaje u ovaj dio tržišta. Osmijeh

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you
18 godina
ansha kaže...
@surki
Ipak mislim da je nesto veci broj ljudi koji prakticiraju gledanje filmova na laptopu ili tabletu, od onih sta zabijaju brokve sa plocama ili cd-ovima. Morat ces se vise potrudit s usporedbama ;)

Haha, fak!

Moram se slozit sa tobom. :P

Ljudi gledaju filmove na mobitelima, cak sam i ja jednom, kako onda nebi na necemu sto ima 10"+ ekran?

Istina je da za to ovi uredaji nisu namjenjeni ali uvijek je dobro imati tu mogucnost, zar ne?

Recimo da se vozis busom/autom kao suputnik ili bilo kojim drugim prijevozni sredstvom i bude ti dosadno jer put traje 5 sati a ti nemas sta radit.

Tu dobro dode mobitel/laptop pa cak i tablet pa si pogledas film i ubije ti 2-3 sata putovanja.

- Psiho246
16 godina
protjeran
Ja se vozim u busu i da sam stavio kakav film na ajfon ne bi bio na forumu sad pa me ni psiho ne bi nadmudrio kao sta je. Damn! ;))
18 godina
neaktivan

Ja sam na iPhoneu odgledao 24, Dextera, Harper's Island, Star Trek TNG, Star Trek Enterprise, Rome i cca 30-tak filmova. Da je barem bio 10" još bih više uživao.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 22:14 (naxeem).
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
protjeran

Ovdje se radi o Dell tabletima a vi okrenuli temu na iPad i iPhone. A jadne li jade... jeste ovce.

3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Mayo kaže...

Ovdje se radi o Dell tabletima a vi okrenuli temu na iPad i iPhone. A jadne li jade... jeste ovce.

A ti si ovdje mod, pa ces pravit red, jel?

Uglavnom iPad rula dok uspavana konkurencija ne izbaci iPad killera (ako ga uopce izbaci jer ovom brzinom kojom izbacuju

modele koji ce mu konkurirat, uspjet ce im za 100 godina...mozda..)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koje gluposti se daju ovdje pročitati. Tableti su super rješenje: ekran na dodir - direktna komunikacija, brzina i praktičnost u odnosu na prevelike i nezgrapne laptope.

Slazem se, samo sumnjam da ce tableti ikada zamijeniti laptopove, po meni je jedina svrha tableta za internet ''on the go'' i tu i tamo pokoji film i igra, za bilo kakav drugi posao (bilo za studenta ili poslovnog covijeka) taj ''preveliki'' laptop je daleko bolji izbor.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
protjeran
ansha kaže...
A ti genijalac mene uvjeri da mi ne treba uredjaj s kojim cu svako jutro procitat novine i bacit oko na neki forum iz kreveta. Ocu laptop koristit za to? Dok se boota na ipadu sam vec procitao 5 clanaka.
Ovi sta spominju virtualnu tipkovnicu kao minus je ocito nikad nisu koristili. Djeca ce vam se jedan dan smijat na cemu ste pisali. Mogu se kladit da brze pisem na iphoneu nego pola vas na laptopu.

imash standby funkciju

fantasticno neshto ;)

zelim,hocu,mogu al neam koga
18 godina
neaktivan
Mayo kaže...

Radi se o Dell tabletima, ali tabletima svakako. S obzirom da je iPad jedini tablet (nije, ali kao da jest) na tržišti, jasno je da se spominje. Možeš ionako sve "iPad" zamijeniti s tablet i dobiješ istu stvar.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
protjeran
naxeem kaže...
Mayo kaže...

Radi se o Dell tabletima, ali tabletima svakako. S obzirom da je iPad jedini tablet (nije, ali kao da jest) na tržišti, jasno je da se spominje. Možeš ionako sve "iPad" zamijeniti s tablet i dobiješ istu stvar.

hocesh reci da ce tableti drugih proizvodjaca zamijeniti ipad jer ce biti bolji od ipada?

18 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ja sam na iPhoneu odgledao 24, Dextera, Harper's Island, Star Trek TNG, Star Trek Enterprise, Rome i cca 30-tak filmova. Da je barem bio 10" još bih više uživao.

pogotovo u drzanju :))))))

18 godina
protjeran
rjakopec kaže...
Cartman kaže...

Što će bit? Ljudi će shvatiti da su uzalud bacili novce na beskorisne tablete, smartphoneove i slične igračkice koje osim svojeg lijepog dizajna nude 100 puta manje mogućnosti od recimo notebookova. Ali kako si sam rekao, to su gluparije za informatički nepismene...

To nije točno, s takvim uređajem se možeš zavaliti u krevet a s normalnim računalom ne možeš, to može zamijeniti časopise, udžbenike, imenike ...

neko je dobro spomenuo ergonomiju u krevetu sa tim gdje je ipak bolji mali prijenosnik

16 godina
protjeran
ansha kaže...
@surki
opet usporedba, ova jos gluplja.
Za heroin znam da je los jer tu i tamo netko umre od njega.
Koristim iphone za pisanje mailova kao i vecine postova na forumima.

Sad mi je jasnije zasto pises gluposti. ne moze mozak istovremeno kontrolirat virtualnu tipkovnicu i stvarati smisao:).

jbg, predaleko ides u branjenju nekih stavova za koje i sam znas da su pogresni. prva usporedba je bila samo da se shvati razlika izmedju namjene i mogucnosti (i nije bila upucena tebi jer ti to shvacas). znam da neki ljudi gledaju filmove na laptou jer i ja sam to par puta napravio kad sam putovao na duzu relaciju ali to je patnja. znam i da ipad zadovoljava necije potrebe i da postoje ljudi kojima je laptop previse za nosit ali ipak ga smatram opcenito nepotrebnim pomodarstvom. kad su se pojavili mobiteli u boji svi su pohrlili kupit ih a ja nisam jer osim sarenila i nekog "statusa" nisu donosili nista a dosta brze su praznili bateriju. cak i da takav uredjaj zadovoljava moje potrebe, opet bi htio da je nekako preklopan da mu ne razbijem ili izgrebem ekran. ipad, ovakav kakav je sad, cini mi se kao manjkav komad elektronike kojeg bi da mi ga neko pokloni najvjerovatnije pronosao par puta da svi vide koja sam faca a onda bi ga ostavio doma i vjerovatno nikad ne bi upotrijebio. da sam mladji mozda i bi ali ipak mi je 33 i ne nosaju mi se igracke okolo. na mobitelu koristim pozive, rijetko poruke, rijetko internet za neku brzu informaciju i rijetko fotoaparat.  za sta bi mi ipad trebao sluzit? mogu shvatit da jednostavnoscu i designeom (tu je apple stvarno jak) impresionira neko dijete.

16 godina
protjeran
naxeem kaže...

ne pada mi na pamet "potrosit" neki dobar film na tako okrutan i mazohisticki nacin :)

16 godina
protjeran
naxeem kaže...
Mayo kaže...

ajde nek se u necemu slazemo. u biti ovi pokusaji oduzimanja dijela trzista appleu samo stvaraju privid o tabletu kao dobroj i prakticnoj platformi i najbolja su reklama za ipad.

18 godina

@Cartman

Zasto non stop pilis o noteboocima, a mislis na netbookove? Ne znas razliku? Notebook 100% nije prakticniji od tableta bas zato sto je daleko veci i tezi, ultralaki su oko 13'' cini mi se, sto je opet vece od tableta. Netbook je druga prica, gabaritima su tu negdje, ali ti non stop notebook, notebook... Mozda da se ti malo informises?

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Solo761 kaže...

@Cartman

Zasto non stop pilis o noteboocima, a mislis na netbookove? Ne znas razliku? Notebook 100% nije prakticniji od tableta bas zato sto je daleko veci i tezi, ultralaki su oko 13'' cini mi se, sto je opet vece od tableta. Netbook je druga prica, gabaritima su tu negdje, ali ti non stop notebook, notebook... Mozda da se ti malo informises?

ako je manje prakticnije cemu onda ista pored mobitela ili smartphonea?

18 godina
neaktivan

Ja ne kužim gdje je problem? Ja i ovo pišem s iPhonea, a radno računalo je ugašeno. Na mailove odgovaram s iPhonea, surfam često na iPhoneu, serije i filmove gledam na iPhoneu (WC, vožnja, krevet, kauč), sve to mi je puno jednostavnije od bilo kojeg prijenosnika. Prije nabavke iPhonea namjeravao sam kupiti prijenosnik, ali nemam više potrebu za time osim što mi nedostaje veći ekran, a iPad to ima - iPad (ili neki drugi tablet) je zapravo ono što očekujem:

- mail

- Internet (surfam jako često)

- knjige (čitam po desetak knjiga mjesečno)

- filmovi (WC, vožnja, krevet, kauč, čekaonice)

- glazba

- prezentacije dokumenata i webova i sl. na sastancima

- poneka igrica kao tower defense

- stane u ruksak i lagano je

(sve ovo može i iPhone, ali je premalenog ekrana za podcrtano)

Što ne mogu na tabletu?

- development - za to imam stolno računalo jer ionako nema prijenosnika dovoljno snažnog da na njemu radim.

- FPS igre, RTS igre

Dakle, tablet (iPad) ispunjava 80% mojih potreba, a za onih 20% imam stolno računalo koje mi je nezamjenjivo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 0:53 (naxeem).
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
surki kaže...
Solo761 kaže...

@Cartman

ako je manje prakticnije cemu onda ista pored mobitela ili smartphonea?

Ubaci CD/DVD u mobitel ili smartphone...

A i ne vidim kakve to veze ima sa njegovim mjesanjem pojmova NETbook i NOTEbook...

16 godina
neaktivan

ja osobno posjedujem i netbook, i taj uredaj je po mom misljenju najgore bacen novac ikad.... radi na windowsima i treba mu 8 godina da otvori pdf i ucita bilo koji sajt i jos k tome pola ekrana mi zauzima taskbar i kako god se zove ona glupost u bilo kojem desktop OS-u na kojem piše naziv programa i zauzme ti 15 pixela za prazan prostor (osim u chromu tam je cak i iskoristeno).... iPad ili neki drugi tablet bi si kupio iz vise razloga... Kao prvo, ne bi morao printat skripte i nosit 8 kila papira na fax, kao drugo sve aplikacije koje se mogu pribaviti za takve uređaje, rade na njima jer su za to i namjenjene.... na glupom netbooku nemos nista... ono, vau, podržava flash, ali cjeli se jadan zbrejka kad treba pokreniti flesh i trokira 8 minuta... a bilo sta drugo jedva i pokrene.... office-> diže word 6 minuta :S... za iPad sam vidio da ima slican paket i mislim da je to ok, ako trebas na brzinu seminar pregledati ili ga dovršavat a trenutno nisi doma.... i još k tome baterija traje 10 sati i jako je brz, nist ne trokira i sve radi na njemu (bar tak tvrde) a sto se tice virtualne tipkovnice, navikneš se... valjda:), ali ima i uzet za kupit dock keyboard tak da.... a i svaki put kad putujem vlakom, glupi netbook mogu bacit... kao prvo baterija jedva izdrži put, a i opet je veči od iPada i nezgrapan je za držanje... mislim da je bolje koristit iPad u tom trenutku za filmove... a uostalom, par puta sam negdje pročitao, to nije uređaj koji treba zamjeniti išta, nego popuniti rupu između notebook-a (ne netbooka, to treba izbacit:S) i smartphona.... mozda i jesam u krivu u vezi dosta toga ali svako ima svoje mišljenje

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
surki kaže...
naxeem kaže...
Cartman kaže...
  Prvo, hvala na satu Hrvatskoga jezika. Drugo, malo se bolje informiraj, jer očito da nemaš pojma o čem pričaš. Ako misliš da su laptop (prijenosnik) i notebook isto onda je iPad stvarno za tebe jer spadaš u onih 80%. Evo ti, pa si malo pogledaj:

iPad = 0,73kg; 242mm x 189mm x 13mm

Asus Notebook = 1.14kg; 262mm x 180mm x 26mm

Opet ti filozofiraš o nebitnim stvarima. Baš si Cartman.

Dakle, iPad je težak 1.5lbs, a to je 0.68kg. Čak i da jest neki netbook težak 1.2kg, to je još uvijek otprilike duplo od iPada tj. tableta.

Inače, ne postoji niti jedan razlog zašto bi koristio netbook ili notebook/laptop za sve ove stvari koje su spomenute. Uostalom, ni meni u pokretu većinu vremena ne treba više od maila jer na sastanku trebam pregledati PDF, pristup Internetu i mail. Tu priča završava za sve osim igranja i rada.

ako ti se pisanje mailova svodi na "ok", "aha", "dobro", "u 6 i po" i slicno, onda si u pravu ali ja za takve stvari koristim sms. ako mail koristis za nekome nesto napisati onda ipad otpada zbog nedostatka tipkovnice. ako koristis touchscreen tipkovnicu onda si drugima smijesan a sebi ides na zivce a ako prikljucis kakvu eksternu onda to vise nije ipad nego netbook koji je pukao popola.

Pokusao sam odgovoriti na ovo jos jucer iz kreveta ali BUG FORUM ne dopusta dodavanje slike u formatu poruka sa WM 6.1 dot.pwi. (cccc.....).

Napisao sam s stilusom samo: "Manje info vise receno. Dell izrazio zelje beta verzije."

16 godina
neaktivan
Check kaže...

ja osobno posjedujem i netbook, i taj uredaj je po mom misljenju najgore bacen novac ikad.... radi na windowsima i treba mu 8 godina da otvori pdf i ucita bilo koji sajt i jos k tome pola ekrana mi zauzima taskbar i kako god se zove ona glupost u bilo kojem desktop OS-u na kojem piše naziv programa i zauzme ti 15 pixela za prazan prostor (osim u chromu tam je cak i iskoristeno).... iPad ili neki drugi tablet bi si kupio iz vise razloga... Kao prvo, ne bi morao printat skripte i nosit 8 kila papira na fax, kao drugo sve aplikacije koje se mogu pribaviti za takve uređaje, rade na njima jer su za to i namjenjene.... na glupom netbooku nemos nista... ono, vau, podržava flash, ali cjeli se jadan zbrejka kad treba pokreniti flesh i trokira 8 minuta... a bilo sta drugo jedva i pokrene.... office-> diže word 6 minuta :S... za iPad sam vidio da ima slican paket i mislim da je to ok, ako trebas na brzinu seminar pregledati ili ga dovršavat a trenutno nisi doma.... i još k tome baterija traje 10 sati i jako je brz, nist ne trokira i sve radi na njemu (bar tak tvrde) a sto se tice virtualne tipkovnice, navikneš se... valjda:), ali ima i uzet za kupit dock keyboard tak da.... a i svaki put kad putujem vlakom, glupi netbook mogu bacit... kao prvo baterija jedva izdrži put, a i opet je veči od iPada i nezgrapan je za držanje... mislim da je bolje koristit iPad u tom trenutku za filmove... a uostalom, par puta sam negdje pročitao, to nije uređaj koji treba zamjeniti išta, nego popuniti rupu između notebook-a (ne netbooka, to treba izbacit:S) i smartphona.... mozda i jesam u krivu u vezi dosta toga ali svako ima svoje mišljenje

cek, ti imas asus n71 ??

ovaj asus ?? www.pclaunches.com/notebooks/asus_n61_and_n71_multimedia_notebooks_introduced.php

i otvara ti word 6 minuta lol 

valjda si mislio na njega da ti otvara word 6 minuta, a ako ne, sta god to imas dodatno, nabaci si linux..

moj komp star 6 godina otvara word za manje od 30 sec..(p4 1.8Ghz 384sdram) 

komp je konkurentan danasnjim mobitelima lol..

i ne kontam sto neki uredjaj mora 'popunit rupu' izmedju necega..

jel to sad znaci da on treba zamijenit laptop i smartphone, il da uz laptop i smartphone uzmes i iPad ??

a to sto pricas kako ti je netbook spor itd..pa cak i onaj maleni acer one te poslove radi predobro..

naravno, kod onog ko se malo razumije u takve stvari, i koji nece na laptop nabacit win 7 s ukljucenim aero i nastiman da trosi max bateriju, nego na recimo linuxu..

i da je to tako kako ti kazes, moj prof na faxu ne bi na predavanje ponjeo svoj acer one s linuxom na njemu, koji otvara pdf za manje od sekundu, i sposoban je i pokrenut neki program napisan u c++, nego bi ponjeo iPad (lol) il neki drugi tablet..

naravno da nece, ne sad, nit ikad u buducnosti..iPad nije za to, to je prosto igracka koja ne moze nista sto ne moze obicni laptop (notebook, netbook, zovite kako hocete, da me neko ne napada sto ne znam tacno podjelu lol)

a uz to je iPad skuplji od nekih laptopa..

neko je reko jednom da je iPad (ispravljam ga, tablet!) buducnost laptopa..to mozda i bude istina, ali trenutno to nije tako..ljudi (ne mi sa balkana) imaju prosto previse novca koji mogu trosit na takve uredjaje, buduci da je sve tako pojeftinilo..svaki amer ima bijesan desktop (onaj kojeg to zanima), mobitel od bar 500 dolara i jos mozda neki high end laptop..nemaju na sta trosit vise pare, i tu dolazi iPad, uredjaj koji skoro nikome ne treba, ali koji ce svako kupit ko ima viska para da mu 'ispuni rupu' izmedju laptopa i smartphone-a..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 8:35 (ismar89).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dakle, tablet (iPad) ispunjava 80% mojih potreba, a za onih 20% imam stolno računalo koje mi je nezamjenjivo.

Potpuno se slažem sa cijelim tvojim postom, kao da sam ga sam napisao Smijeh

Htio sam još nadodati, par vas se prepucava da li je ergonomičniji tablet ili netbook za čitanje u krevetu. A što je sa čitanjem npr. na klupi u parku? Onaj ko ima netbook ili laptop će ga morati držati na koljenima, dok će se onaj sa tabletom lijepo zavaliti na klupu i čitati kao da u ruci drži knjigu. To je samo jedan od primjera, a ima ih bezbroj.

Ali u jednu ruku vas shvaćam (mislim na protivnike tableta, da se razumijemo), i ja sam se dugo protivio MP3-cama. Nisam vidio smisla uz kvalitetan CD ripati glazbu u taj format koji ionako gubi na kvaliteti zvuka. Međutim, danas ne mogu zamisliti da moram ubaciti CD da bih slušao glazbu. Skoro cijelu moju glazbenu kolekciju sam ripao i prebacio na iPhone pa ju mogu slušati svugdje, a ne samo kod kuće. Možda sam malo izgubio na kvaliteti (uvijek mogu ubaciti CD u komp i slušati original), ali sam zato dobio puno više mogućnosti kod slušanja (npr. slušanje cijelog opusa Talking Heads u shuffle modu).

16 godina
neaktivan
jastreb kaže...
naxeem kaže...

Potpuno se slažem sa cijelim tvojim postom, kao da sam ga sam napisao Smijeh

Htio sam još nadodati, par vas se prepucava da li je ergonomičniji tablet ili netbook za čitanje u krevetu. A što je sa čitanjem npr. na klupi u parku? Onaj ko ima netbook ili laptop će ga morati držati na koljenima, dok će se onaj sa tabletom lijepo zavaliti na klupu i čitati kao da u ruci drži knjigu. To je samo jedan od primjera, a ima ih bezbroj.

Ali u jednu ruku vas shvaćam (mislim na protivnike tableta, da se razumijemo), i ja sam se dugo protivio MP3-cama. Nisam vidio smisla uz kvalitetan CD ripati glazbu u taj format koji ionako gubi na kvaliteti zvuka. Međutim, danas ne mogu zamisliti da moram ubaciti CD da bih slušao glazbu. Skoro cijelu moju glazbenu kolekciju sam ripao i prebacio na iPhone pa ju mogu slušati svugdje, a ne samo kod kuće. Možda sam malo izgubio na kvaliteti (uvijek mogu ubaciti CD u komp i slušati original), ali sam zato dobio puno više mogućnosti kod slušanja (npr. slušanje cijelog opusa Talking Heads u shuffle modu).

sve je to ok, ali vecina 'protivnika tableta' ne kaze da uredjaji ne ispunjavaju svoj zadatak kako treba, ali prosto ne vrijede tih novaca..

a to za mp3..ako je pjesma ripovana kako treba,sa dovoljno dobrom kvalitetom, tvoje uho ne razlikuje mp3 od audio cd-a..

rekao si da se na iPadu lakse cita knjiga, pa dobro, ali ja recimo ne zelim gledat film da drzim iPad u ruci, nego da se naslonim na klupi, stolici (ako sam vec vani) da su mi ruke slobodne, pa i noge (ako ispred mene ima nesto na sta mogu stavit laptop), i da gledam film..za to mi je bolji laptop, ili se varam ?

uz to podrzava prosto svaki format, ima velik ekran itd..za gledanje filmova recimo mi je laptop bolji od iPad-a..sta to znaci, da moram nosit sa sobom i laptop i iPad ??

jedini argument za iPad koji ja vidim je to da mu baterija traje 10 sati, ali tu ima boljih solucija, postoji vise laptopa (netbook-a) koji postizu veoma dobre rezultate sto se toga tice, a mogu puno vise..

i bas mi daje vidjet kako iPad 10 sati pusta video, jer ne vjerujem da to moze, a ako ipak moze, onda svaka cast na tome, a sve ostalo mi je beskorisno..

18 godina
naxeem kaže...

Koje gluposti se daju ovdje pročitati. Tableti su super rješenje: ekran na dodir - direktna komunikacija, brzina i praktičnost u odnosu na prevelike i nezgrapne laptope.

Znaci tebi je ugodno tipkati npr mail na ekranu dok tablet drzis na kolinima? Nema frustracija kad falijes slovo jer ipak - tipkas na ekranu. Takodjer sam dizajnt tableta ti ne daje drugu opciju nego ga drzat u ruci dok citas. Dok pises polomi se. Meni je sam koncept tableta debilan. Takav koncept je dobar za jednu jedinu stvar... citanje... sto je opet dvojbeno jer dugotrajno citanje sa ekrana umara puno vise nego sa papira.

I'm going woo woo
18 godina
naxeem kaže...

Ja ne kužim gdje je problem? Ja i ovo pišem s iPhonea, a radno računalo je ugašeno. Na mailove odgovaram s iPhonea, surfam često na iPhoneu, serije i filmove gledam na iPhoneu (WC, vožnja, krevet, kauč), sve to mi je puno jednostavnije od bilo kojeg prijenosnika. Prije nabavke iPhonea namjeravao sam kupiti prijenosnik, ali nemam više potrebu za time osim što mi nedostaje veći ekran, a iPad to ima - iPad (ili neki drugi tablet) je zapravo ono što očekujem:

- mail - OK

- Internet (surfam jako često) - OK

- knjige (čitam po desetak knjiga mjesečno) - Svaka ima 10 stranica ili što? Uz moje radno vrijeme i obveze jednu knjigu čitam mjesec dana.

- filmovi (WC, vožnja, krevet, kauč, čekaonice) - Da, čekaonica je definitivno mjesto za gledanje filmova! Jel se to meni čini ili ovo čudo nema jack za slušalice?

- glazba - Predimenzionirani walkman. Jel se to meni čini ili ovo čudo nema jack za slušalice?

- prezentacije dokumenata i webova i sl. na sastancima - Jel se to meni čini ili ovo čudo nema priključak za projektor - ili misliš vršiti profesionalnu prezentaciju na 9 inčnom displaju pa neka svi vide kako masne prste imaš?

- poneka igrica kao tower defense - OK

- stane u ruksak i lagano je - OK

(sve ovo može i iPhone, ali je premalenog ekrana za podcrtano - da, iPad je povećani iPhone s kojeg ne može zvati)

Što ne mogu na tabletu?

- development - za to imam stolno računalo jer ionako nema prijenosnika dovoljno snažnog da na njemu radim. - lol

- FPS igre, RTS igre

Ako ti iPad zadovoljava 80% potreba, imaš jako malo potreba!

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Izgleda da riječima ne ide, pokušajte crtanjem!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice