Konkurencija očito nije uzela u obzir da svaki treči Amerikanac igra WOW.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I to se jasno vidi. :P
Nije me briga ni za WoW ni za ovu senatoricu (eventualno bi se moglo reći da me malo briga za orkove, mislim da ih nepošteno stigmatiziraju i diskriminiraju uvijek prikazujući kao negativce, dok su ljudi praktično uvijek negativci, ali neću ipak ići prosvjedovati na ulici za jednakost orkova s obzirom da ipak ne postoje
) ali ovaj članak me kvalitetno nasmijao, svaka čast Drago, prava stvar za razvedriti dan !
I to se jasno vidi. :P
Bitno je da smo mi najpametniji i da sve znamo :D
koje su ovo gluposti...
sta nema wow ukupno 10m igraca, Amerika ima 314m lstanovnika
Alije će počet glasat za republikance. :P
joj da mi vidit sliku od "Zrinka Hrvatske" iz Lotra, ako znate o kome pricam.
Već deset puta vidim vijest sa strane i uvijek pročitam "Drkica u Senatu!"
Neko igra racunalne igre, i odmah se uzima u obzir kako ta osoba nema pojma voditi svoj posao... Sto ljude briga cime se drugi ljudi bave u privatnom zivotu.
Oni imaju Orkicu,a mi imamo Seku. Sad vi presudite tko je gore prošao.
Samo republikanac moze pokusati ovakvu banalnu stvar u svrhu dobivanja neznacajnoga broja glasova.
sta nema wow ukupno 10m igraca, Amerika ima 314m lstanovnika
Na retailu.
A pogle krizu u svijetu, svi tamburaju po privatnim serverima.
Već deset puta vidim vijest sa strane i uvijek pročitam "Drkica u Senatu!"
A ja sam se nekoliko sekundi mislio šta je to orkica pa sam kliknuo na link da saznam... 
Trebalo bi pitati nekoga profesora hrvatskog da li se ustvari kaže orkica ili orkovka ili orka ili gospođica Ork ili kako drukčije... 
Oni imaju Orkicu,a mi imamo Seku. Sad vi presudite tko je gore prošao.
Vid, to je donekle slično. Prva igra orka u jednoj online igri, druga jeste ork (ili bar ima pretka orka u bližoj rodbinskoj liniji, mislim karakteristike su nepogrešive). A imamo i trolla za gradonačelnika...
hahhaahaha
"ne bi mogao naći Azeroth na blizzardovom serveru!"
mislim da je ovo i bilo očekivano...dosta neglasača je otišlo glasati za nju jer igra wow...
:-)