Najavljen FirePro W9100

poruka: 13
|
čitano: 1.355
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen FirePro W9100".
15 godina
protjeran
Najavljen FirePro W9100

Koja su to sve preseravanja prvo 8 pa 12 sad i 16 GB

http://www.soundstream.com/

2 15 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Najavljen FirePro W9100

Nikakva preseravanja. Znaš li čemu služe FirePro kartice?

Edit: vidim ni palčevi ne znaju čemu služe FirePro kartice... {#}

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 17:44 (rustweaver).
18 godina
soundstream kaže...

ako ljudi sa 3x GTX titan uspiju popunit skoro 18gb video memorije onda ne znam kakvo je to preseravanje..

za cod18 i bf7, da, je preseravanje..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Najavljen FirePro W9100

to je baš za profesionalce..8k display košta pun k,treba mu memorije,ko voli nek izvoli

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
nixass kaže...
soundstream kaže...

ako ljudi sa 3x GTX titan uspiju popunit skoro 18gb video memorije onda ne znam kakvo je to preseravanje..

za cod18 i bf7, da, je preseravanje..

Memorija u SLIju se ne množi.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Nije spominjao SLI, kada koristiš GPU compute moguće je raširiti working set preko više GPU-a.

16 godina
rustweaver kaže...
8ax kaže...

Nije spominjao SLI, kada koristiš GPU compute moguće je raširiti working set preko više GPU-a.

Istina, ali dosta (većina?) ljudi koristi Titane za igre pa sam to pretpostavio.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // 860Ti? // Ereboss // Silencio 652
16 godina
neaktivan
minotauro kaže...

to je baš za profesionalce..8k display košta pun k,treba mu memorije,ko voli nek izvoli

Odavno smo prošli točku kada je video memorija služila samo zato da bi glumila framebuffer. Tesla i Xeon-Phi također posjeduju memoriju a nemaju video izlaze, što je s time? {#}

http://www.cfd-online.com/Forums/hardware/93297-hardware-specifications-cfd-simulations.html

Čisto za primjer...

Point cloud podatci (voxeli i slično), su prilično memorijski gladni.

17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

iz naziva bi se dalo zaključiti - profesionalnim piromanima za podmetanje požara. jasno, preseravanje se podrazumijeva, a tu je potrošnja struje na razini tvornice aluminija ili desalinizacije morske vode. da se ovakvo što stavi u Rimca ili Teslu, auto ne bi prešao ni 100 m. kad se tome doda i cijena, nema što - korisna stvar.  {#}

14 godina
neaktivan
Ajar kaže...
rustweaver kaže...

iz naziva bi se dalo zaključiti - profesionalnim piromanima za podmetanje požara. jasno, preseravanje se podrazumijeva, a tu je potrošnja struje na razini tvornice aluminija ili desalinizacije morske vode. da se ovakvo što stavi u Rimca ili Teslu, auto ne bi prešao ni 100 m. kad se tome doda i cijena, nema što - korisna stvar.  {#}

Zalosno je kad covjek provede 5 godina na ovakvom forumu i onda napise ovakvu idiotariju. A zamisli tek kad bi u tog Teslu netko stavio motor od 500 000 brt tankera? Koliko bi to trosilo? Totalno besmislen motor i preseravanje, jel?

16 godina
Najavljen FirePro W9100

Dude, to je Ajar, ti si očekivao smislen komentar?

HTC 8X :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Najavljen FirePro W9100

Nisu to preseravanja. To su ozbiljne kartice ne za gejming vec za rad sa videom i nesto puno kompleksnije od gejminga u principu za develop.

1 1 hvala 0
12 godina
Mislim da ona rimceva glupost ne prodje puno vise od 100km hahah
Enjoy The Silence
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice