Milijun iPada

poruka: 104
|
čitano: 11.429
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Milijun iPada".
17 godina
odjavljen
RE: Milijun iPada
SasaFrr kaže...

iPad nudi još i više s cijenom koja je u biti cca 2 puta veća od nekog jefitinijeg e book readera.

Možeš čitanje knjiga i švrljanje webom prebaciti na njega a ako ti zatreba snaga računala tu je remote desktop.

Već smo apsolvirali da je knjigu puno ugodnije čitati na e-ink (reflektivnom) nego na LCD-u. Mislim da će revoluciju u MID/tablet/e-reader hibridima donijeti oni najavljeni hibridni ekran koji može radit u reflektivnom crno bijelom modu ili u aktivnom u boji.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina

sad je na redu icigla,prodaja 500 000 kom,mala šala

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Zar je jobs isus a ipad biblija?

iPad je ploča deset zapovijedi ;)

Toni93 kaže...

-apple nije za svakoga ni za svaku upotrebu

Pa šta nisu ipad i iphone dizajnirani za n00bove koji se ne znaju ili ne žele koristiti računalom 24/7?

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 22:58 (wyks).
17 godina
neaktivan

greška, brisati...

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 22:58 (wyks).
18 godina
ferovca1 kaže...

A pazite sad ovo.. vijest o Apple-u, pojavilo se nekih 10-ak komentatora.. i svi protiv Apple..  a s druge strane prozivate "jabučare".. mislim da je tu jasno tko je sa čime opterećen.. ;)

I sad kad vam se pojavi artie i još par "jabučara" onda će te reći kako su zaluđeni jabukom.. a činjenica je da dotični ne vise npr. po microsoft temamam i "pljuju" po prozorima i ogradama.. ;)

mojih 5 lipa.. 

evo naredalo se jos 10-tak od tvog posta, sve iste prirode

i onda su jabucari ti koji ne znaju zasutiti o svevišnjem Apple-u, haha da mos mislit

a znate šta, smeta vam što BUG stalno objavljiva ove vijesti, a istovremeno su baš ovakve najkomentiranije

evo ja npr. mene ne briga koliko je iPad prodan, ali sam usao u vijest samo da vidim ove super komentare, ako ne nista bar mi ulipsalo naporan dan :)

hvala vam, 

a svi oni koji misle da BUG puno govori o jabuki, najbolje da zasute, pa ce vam BUG uslisat zelje kad vidi da vijesti nisu zanimljive clanovima foruma

www.stripovi.tk
18 godina
Milijun iPada

Ja ne mrzim Apple, samo me ne zanima (ignorisem ga nakon iPoda Nano kog sam sretno zamijenio za daleko boljeg Sony-a, i nakon sto sam se imao priliku poigrati sa iPhoneom i ostati prezadovoljan svojim Diamondom).

Problem je sto je je Bug postao naporan. Nema vise BOL-a na kom mogu procitati normalne IT vijesti. BOL je postao Apple trac glasilo. I glupost je govoriti kako je to sad trend, kako nema drugih zanimljivi(ji)h vijesti i kako je cijela IT industrija zinula u glupave tablete...NIJE. To je samo efekat koji Apple postize preko "nezavisnih" IT novinara koji nas svakodnevno bombarduju kao ovi na Bug-u (valjda slab tiraz, pa moraju se prikloniti...).

(Za onog koji ce reci, kome se ne svidja da ide - odgovaram - ne svidja mi se, ali cu ostati koliko mi bude ceif i prigovarati jer imam na to pravo!).

Moram se jos osvrnuti na ovaj "elitizam":

"-apple nije za svakoga ni za svaku upotrebu" 

Nije, apple je za one kojima je neophodno da im je sve jednostavno i uprosceno i zbog toga su prinudjeni zrtvovati fleksibilnost, slobodu i mogucnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 23:57 (knight).

6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ivoleko kaže...

i onda su jabucari ti koji ne znaju zasutiti o svevišnjem Apple-u, haha da mos mislit

Pa upravo se dogodilo što sam i napisao.. ;)

Na ovom forumu je očigledno postala fora taj besmisleni spam između jabuke i kruške. Čitam komentare na Gizmodo kad je neka Apple vijest ( a ima ih hrpetina ) čisto da vidim "kulturu" komentiranja drugačijeg mentaliteta i primjetio da kod njih nema baš ovakvog "osnovna škola" prepucavanja "moj tata ima većeg od tvog tate" i sl.  A mislim da veliku ulogu imaju i moderatori na Gizu koji drže uzde.  Kreativnost je ono što se tamo cijenu, a ne "veličina" kao na ovom forumu..

Zato ljudi, dajte malo ohladite i nabacite nešto originalno u duhu teme, a ne neprestanu reciklažu istih činjenica i pretpostavki..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Milijun iPada

samo zamisliste koliko bi se Ipada prodalo da je podrzavao Flash na primer ili da je imao kameru ili..........neznam sta jos fali,

komentari gore su meni smesni........milijun cackalica je mnogo kamoli Ipad..........

samo cestitke Apple i produzi gaziti konkurenciju ako je imas?

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

u čemu konkurenciju u proizvodnji skupih igračaka,u drugim sektorima ih i nema baš toliko na tržištu

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Milijun iPada

Da ja zivim u SAD-u i da me jedan iPad dodje kao i njih - 3 do 4 odradjena radna dana u prosjeku, Kupio bi ih za cijelu obitelj - iako me taj uredjaj ne zanima niti 2 %!

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Beeri kaže...

Da ja zivim u SAD-u i da me jedan iPad dodje kao i njih - 3 do 4 odradjena radna dana u prosjeku, Kupio bi ih za cijelu obitelj - iako me taj uredjaj ne zanima niti 2 %!

I šta bi s njima? Koristio ih kao interaktivne podmetače za čaše?

16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Beeri kaže...

Pa taman da ih i koristim kao interaktivne podmetače za čaše...mislis da je to bila poanta posta?

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”
16 godina
protjeran
ferovca1 kaže...
ivoleko kaže...

Pa upravo se dogodilo što sam i napisao.. ;)

Na ovom forumu je očigledno postala fora taj besmisleni spam između jabuke i kruške. Čitam komentare na Gizmodo kad je neka Apple vijest ( a ima ih hrpetina ) čisto da vidim "kulturu" komentiranja drugačijeg mentaliteta i primjetio da kod njih nema baš ovakvog "osnovna škola" prepucavanja "moj tata ima većeg od tvog tate" i sl.  A mislim da veliku ulogu imaju i moderatori na Gizu koji drže uzde.  Kreativnost je ono što se tamo cijenu, a ne "veličina" kao na ovom forumu..

Zato ljudi, dajte malo ohladite i nabacite nešto originalno u duhu teme, a ne neprestanu reciklažu istih činjenica i pretpostavki..

Haha koji primjer Gizmondo je prakticki Apple/US fan club, sve ostalo je za njih klasa nize.

Sloboda narodu, smrt Jabuci!

I za kraj cak ni logo jabuke nije originalan uzeli su to od Beatlesa. Zbog cega ih je Paul McCartney tuzio.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/4854408.stm

16 godina
neaktivan
Beeri kaže...
Mirko935 kaže...
Beeri kaže...

Pa taman da ih i koristim kao interaktivne podmetače za čaše...mislis da je to bila poanta posta?

Ne mislim, ali ti si napisao da bi ih kupio za cijelu obitelj iako te ne zanima. I šta bi onda s njima? Ne vjerujem ni da je prosječan građanin SAD-a dovoljno glup da kupi nešto što ne namjerava koristit

18 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Ne mislim, ali ti si napisao da bi ih kupio za cijelu obitelj iako te ne zanima. I šta bi onda s njima? Ne vjerujem ni da je prosječan građanin SAD-a dovoljno glup da kupi nešto što ne namjerava koristit

Prosječan amerikanac je baš toliko glup. Od naroda koji je praktički izmislio (ili barem naveliko popularizirao) wanabee zvijezde, posvuduše i "one-hit-wonder" koji imaju rok trajanja 5 minuta ne možeš očekivati ništa drugo (barem u ovom slučaju).

Ima milijun takvih primjera iz amerike...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 2:05 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Prosječan amerikanac je baš toliko glup. Od naroda koji je praktički izmislio (ili barem naveliko popularizirao) wanabee zvijezde, posvuduše i "one-hit-wonder" koji imaju rok trajanja 5 minuta ne možeš očekivati ništa drugo (barem u ovom slučaju).

Ima milijun takvih primjera iz amerike...

Misliš da su naši ljudi išta pametniji? Ja ne bih baš rekao. Primjetimo da naši ljudi slušaju te iste wannabe zvijezde koje je glupi amerikanac napravio. Tko je sad tu gluplji? Belji se

16 godina
neaktivan
Milijun iPada

Zasto se ljudi koji vole Mac i koji ga ne vole moraju vjecito prepucavati?

Te rasprave su, bezobzira koliko argumentirane, osudjene na propast jer od pocetka nemaju smisla!

A ljudi koji sudjeluju u njima podsjecaju na pristave tinjedzere - zgubidane koji dane provode flejmajuci po forumima umjesto da rade nesta korisno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Milijun iPada

Uopce nemam namjeru suditi kvalitetu Appleovih uredjaja, sta je istina je istina. Posjedujem iPhone i uredjaj je stvarno fenomenalan, ugodan za rad, jedino slusanje muzike sise bateriju ko nenormalno.

Ono sto meni nije jasno je namjena tog iPada. To je 500$ skup uredjaj koji blage veze ne znam kako bi iskoristio. Cuo sam neke retardirane ideje, u stilu "Gledas film, i mozes odmah pogledati di je jos taj glumac glumio ili gdje je taj redatelj rezirao." Ili, "Kuhas, i mozes odmah provjeriti recept".

Ma dobro, sta smo ludi?

Cak i da su te gluposti uistinu toliko bitne, pa ne moze mi nitko reci da je iPad toliko maksimalno ugodniji od obicnog laptopa koji iovako ionako vecina normalni ljudi ostavlja na standbyu po kuci.

Ne kazem da je uredjaj kao takav katastrofa, apsolutno sam siguran da je izdrzljiv, kvalitetno izradjen, i preskup za ono sto nudi. Ono sto mi nije jasno - sta da koga vraga jedno kucanstvo radi s time???

Don't try to undertand if you weren't there... you felt different then - Marching off to War...

5 0 hvala 0
17 godina

Koristim stolno računalo (s lcd.om) i laptop već 10 godina za čitanje  i ne pada mi na pamet dat onoliku pinku za neki ebook reader. S druge strane ne vidim zašto nebi u kući bio jedan za sufranje, light mail korespodenciju i čitanje literature.

Ionako za ozbiljniji posao i kad mi je pri ruci samo laptop spajam vanjsku tastaturu i miš.

Evo prodaju se i netbooci pa koja je njihova korist i upotrebljivost? Tastaturica koja je 3 puta manja nego što bi trebala biti?

18 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

Zasto se ljudi koji vole Mac i koji ga ne vole moraju vjecito prepucavati?

Te rasprave su, bezobzira koliko argumentirane, osudjene na propast jer od pocetka nemaju smisla!

A ljudi koji sudjeluju u njima podsjecaju na pristave tinjedzere - zgubidane koji dane provode flejmajuci po forumima umjesto da rade nesta korisno.

Za razliku od ovog tvog posta koji je vro zreo, od strane ozbiljnog covjeka koji radi vrlo korisna stvari u zivotu. Izemdju ostalog dodje u thread u kojem se prepucavaju pristavi tinejzeri i napise post koji nije cak ni flame ;)

Deus ex machina kaže...

Uopce nemam namjeru suditi kvalitetu Appleovih uredjaja, sta je istina je istina. Posjedujem iPhone i uredjaj je stvarno fenomenalan, ugodan za rad, jedino slusanje muzike sise bateriju ko nenormalno.

Ono sto meni nije jasno je namjena tog iPada. To je 500$ skup uredjaj koji blage veze ne znam kako bi iskoristio. Cuo sam neke retardirane ideje, u stilu "Gledas film, i mozes odmah pogledati di je jos taj glumac glumio ili gdje je taj redatelj rezirao." Ili, "Kuhas, i mozes odmah provjeriti recept".

Ma dobro, sta smo ludi?

Cak i da su te gluposti uistinu toliko bitne, pa ne moze mi nitko reci da je iPad toliko maksimalno ugodniji od obicnog laptopa koji iovako ionako vecina normalni ljudi ostavlja na standbyu po kuci.

Ne kazem da je uredjaj kao takav katastrofa, apsolutno sam siguran da je izdrzljiv, kvalitetno izradjen, i preskup za ono sto nudi. Ono sto mi nije jasno - sta da koga vraga jedno kucanstvo radi s time???

To je pitanje svih pitanja. Ipad je rjesenje samo sto problem nismo jos otkrili.

18 godina
neaktivan
SasaFrr kaže...

Koristim stolno računalo (s lcd.om) i laptop već 10 godina za čitanje  i ne pada mi na pamet dat onoliku pinku za neki ebook reader. S druge strane ne vidim zašto nebi u kući bio jedan za sufranje, light mail korespodenciju i čitanje literature.

Ionako za ozbiljniji posao i kad mi je pri ruci samo laptop spajam vanjsku tastaturu i miš.

Evo prodaju se i netbooci pa koja je njihova korist i upotrebljivost? Tastaturica koja je 3 puta manja nego što bi trebala biti?

Ali imas lap koji maltene mozes gurnuti u dzep. Koji ima USB i citac kartica. Moj frend jedan ecimo nosi kad snima svadbe plus mali stampac za fotke i izradjuje fotke na licu mjesta onome kome se zuri i to naplacuje. A sta ces sa ovim?

17 godina

Uf da ti znaš kad sam zadnji put nešto isprintao - da.. kada sam predavao poreznu prijavu.. davno je to bilo.

Gle uređaj ima svoje zamjerke - zatvorenost, nepostojanje više konektora i utora, cijena neprimjerena našem podneblju.

Pogledaj s druge strane netbooke - nude manje nego najjeftnijiji laptopi - al dal su zato puno jeftnijiji? Nisu.

S druge strane ako si ga primarno uzeo kako bi čitao knjige i time ne okupirao kućno računalo ....

Bila je jedna odlična koncepcija Microsofta koja je djelomično zaživjela, recimo to tako wireless monitor.

Kad ti dojadi sjedenje pred njime uzmeš ga u ruku i šećeš s njim po kući, odeš na terasu, u vrt itd.

18 godina
neaktivan

Pazi. Ja imam na lapu taj famozni S-IPS kao na IPADU i to vec 3 godine. Nikad la bas nikad nista na njemu od e-knjiga nisam procitao. LCD jednostavno niej za to i to je vise fora. Ja sa toga ne mogu ctat knjige a koliko vidim ovdje niko i ne cita. Nije to radi nezgodnog drzanja ili sta vec. JEdnostavno LCD nije za to. e-book readere nisam probao pa necu suditi. imam dosta knjiga na lapu al cisto sumjam da cu ijednu ikad procitati. Time otpada najveci razlog kuovine ipada. Sta ostaje? Surfanje? Za to je lap puno bolji. Gledati filmove? kako ih ubaciti u Ipad? Preko wirellesa? Neka hvala, radje ga ubacim u moju nokiu. 

17 godina

Kako hoćeš - ja moram čitati i to puno. Ne smeta mi LCD i nikad nisam osjećao neki problem radi toga.

A kad bi nabavljao tiskanu literaturu popunila bi mi vjerojatno jednu sobu što je čista ludost ( a i koštalo bi :-) ).

Dobro ima ljudi koje sve smeta, te titranje monitora, te svijetlost - zašto koriste računala onda -  isključivo za zajebanciju?

Nisam niti pisao da uređaj je svakom interesantan. Ako ne čitaš elektronski literaturu, važan segment je otpao.

16 godina
protjeran
Milijun iPada
Zasto su neki u zabludi da na ipad bi mogao stavit filmove samo preko wirellesa?

Pa postoji nesto sto se zove itunes
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Zašto bi samo preko wlan.a i iTunesa? Pa postoji USB. Doduše nije standardan i mene to nervira kad se koriste portovi koji nisu standardni al evo svejedno koristim Nokiju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 8:18 (SasaFrr).
16 godina
protjeran
Milijun iPada

Ja sam kupio to smeće - sranje i ne ide Windows 7 na njega, razbio sam Boga u njemu - uskoro na Youtubeu

AMEN

Gates je moj Bog...
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
ferovca1 kaže...

A pazite sad ovo.. vijest o Apple-u, pojavilo se nekih 10-ak komentatora.. i svi protiv Apple..  a s druge strane prozivate "jabučare".. mislim da je tu jasno tko je sa čime opterećen.. ;)

I sad kad vam se pojavi artie i još par "jabučara" onda će te reći kako su zaluđeni jabukom.. a činjenica je da dotični ne vise npr. po microsoft temamam i "pljuju" po prozorima i ogradama.. ;)

mojih 5 lipa.. 

On ti je vise po MS/HP temama nego po Apple. Provjeri prije nego bubnes, jer vidis kako ti se post obije o glavu. ;)

Toni93 kaže...
-Ja sam apple-ovac ili "jabucar" i negledam na ipad,cijeli apple,kao na Boga ali su im uredaji vrhunski.stvarno nemam rijeci.  
-na bug-u se puno govori o apple-u ali to je politika bugovca (meni se svida),ako vam se nesvida znate gdje su vam vrata( otidite ca sa big online)

Prosjecan apple-ovac?

Ne zna sloziti recenicu. Uopce me ne cudi.

Ljudi se cak i slazu s njegovim postom.

- Psiho246
16 godina
protjeran
Milijun iPada
Momak bez vridanja.

Ovo sa big online je od brzine nastalo.
Pa normalno da se sa mnom slazu pa nece se slagat s kretenima koji samo znaju vridat i govorit o stvarima koje neznaju.
Moj PC  
0 3 hvala 0
18 godina
neaktivan
SasaFrr kaže...

Zašto bi samo preko wlan.a i iTunesa? Pa postoji USB. Doduše nije standardan i mene to nervira kad se koriste portovi koji nisu standardni al evo svejedno koristim Nokiju.

Koju nokiju koja nema standardni USB? Micro USB je standardni port.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice