Kvantne točke u ekranima

poruka: 7
|
čitano: 1.322
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kvantne točke u ekranima".
16 godina
neaktivan
Kvantne točke u ekranima

LED LCD, OLED, plazma, onda oni laserski ekrani od prije n mjeseci, a sad ovo...

Cini li se to meni ili svaki proizvodac ima svoju teoriju o tome na koji nacin bi monitori trebali stvarati sliku? {#}

Jos kad bi barem jedna od tih revolucionarnih tehnologija i dosla do krajnjeg korisnika...

Bilo kako bilo ovo barem na papiru djeluje poprilicno impresivno. Hocemo li uskoro pojedine pixele prikazivati LED-icama?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 15:33 (rustweaver).

4 0 hvala 0
18 godina
Kvantne točke u ekranima

Na kraju cemo spojit glavu sa kompom pa ces imat direktnu projekciju u mozgu. Rezolucija perfektna, kristalan sound, surround all around when bla bla

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kvantne točke u ekranima
tnakir kaže...

Na kraju cemo spojit glavu sa kompom pa ces imat direktnu projekciju u mozgu. Rezolucija perfektna, kristalan sound, surround all around when bla bla

Mislim da je već bilo pokušaja spajanja glave sa kompom, ali bi redovito završavali sa jakom glavoboljom.

17 godina

rustweaver kaže...

LED LCD, OLED, plazma, onda oni laserski ekrani od prije n mjeseci, a sad ovo...

Cini li se to meni ili svaki proizvodac ima svoju teoriju o tome na koji nacin bi monitori trebali stvarati sliku? {#}

Jos kad bi barem jedna od tih revolucionarnih tehnologija i dosla do krajnjeg korisnika...

Bilo kako bilo ovo barem na papiru djeluje poprilicno impresivno. Hocemo li uskoro pojedine pixele prikazivati LED-icama?

AMOLED?
16 godina
neaktivan
konjRR kaže...
AMOLED?

Ma nisam tako mislio. AMOLED je gotov sloj proizveden kemijskim putem, ovo ovdje su klasicne LED-ice ali minijaturizirane...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
rustweaver kaže...
konjRR kaže...
AMOLED?

Ma nisam tako mislio. AMOLED je gotov sloj proizveden kemijskim putem, ovo ovdje su klasicne LED-ice ali minijaturizirane...

A neznam sto bi ti da slazu pojedinacne ledice jednu po jednu?? :))

AMOLED se sastoji od minijaturnih ledica kako god ga proizvodili :))

16 godina
neaktivan
konjRR kaže...

A neznam sto bi ti da slazu pojedinacne ledice jednu po jednu?? :))

AMOLED se sastoji od minijaturnih ledica kako god ga proizvodili :))

Pa ne bi to covjek radio. Moze on u sebi imati koliko god hoces LED-ica, kad je to sve jedna masa, oku nezanimljiva. A ovo kad vidis, pa kao dijete od 5 godina: "ajme mama vidi kol'ko ih tu ima..."

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice