Kinezi padaju u spamu

poruka: 7
|
čitano: 1.041
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kinezi padaju u spamu".
18 godina
neaktivan
Kinezi padaju u spamu

mozda su kinezi nasli novi hobi?

Osmijeh

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Moj PC  
6 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Kinezi padaju u spamu
Littlemanbeingerased kaže...

mozda su kinezi nasli novi hobi?

Osmijeh

ručno pišu spam za zdjelu riže dnevno? možda... xD

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina

danas sam dobio mail na yahoo od neke banke iz afrike da im pomognem prebaciti neki novac,čega se sve sjetu da preveslaju ljude

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
Kinezi padaju u spamu

Zato na gmailu nema ništa spama, barem ja nisam vidio nikakav spam u inboxuSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

meni non sto dolaze takve ponude,kad mi je ta adresa dosta stara pa je neki spameri imaju u bazi

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

danas sam dobio mail na yahoo od neke banke iz afrike da im pomognem prebaciti neki novac,čega se sve sjetu da preveslaju ljude

hehe, ja na hotmailu sam to dobio prije mjesec dana, inače svaki dan dobim barem jednom na lutriji u mailu i piše da ostavim podatke, bla,bla, fake...( neki bi rekli da sam bogat čovjek ) xD

Dompa
16 godina
protjeran
Dompa kaže...
blackalbum kaže...

hehe, ja na hotmailu sam to dobio prije mjesec dana, inače svaki dan dobim barem jednom na lutriji u mailu i piše da ostavim podatke, bla,bla, fake...( neki bi rekli da sam bogat čovjek ) xD

Ja sam neki dan dobio 99999999999999999999 samo sam im trebao poslati podatke http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-wink.gif. Dobro ovaj frajer kaže nema čega se nebi sjetili Viče

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice