Zasto si mene citirao? Ja nigdje nijednom rijecju ne spomenuh cijene u ovom postu. I nigdje ne kritikovah ipad u ovom postu. Ja sam reagovao na post koji je citiran i gdje lik svoje misljenje daje kao apsolutnu istinu. I ti reagujes na kritiku ipada a sto ne reagujes kad lik kaze da ako neko kritikuje onda je konzervativan. Zasto se ipad ne smije kritikovati? Daj argumente protiv kritike a ne protiv misljenja kao takvog. AKo neko hvali taj je uvijek u pravu a ako kritikuje onda je konzervativan, ljubomoran jer ga sebi ne moze prustiti, apple hater i sta sve ne.
A sto se tice kabanice nisam upucen ali ako kosta toliko isto tako ne valja kao sto ipad ne valja koliko kosta. Izvini druze al ocekivati usb na uredjaju od 500$ u 21 vijeku je ipak realno. U sta dana ne mozes utaketi usb stick a naziva sebe kompom? I pazi apsurda ti kazes nema usba manje problema. Ipad ima USB ali ima kvaka, moras ga dokupiti od applea. E ta kvaka je problem. SVe moras dokupiti os applea. Imas svoju kolekciju filmova legalno kupljenih. Sta ces sa njima na ipadu? I kakve to probleme USB moze izazvati da si ne znam kako informaticki nepismen. Koliko trebas biti nepismen i ne znati se sluziti USB-om? Pa i fuc...g TV imaju USB, DVD playeri itd.
Apple smatra svoje korisnike informatici nepismenima, lopovima i sta sve ne. Bas lijepo sa njihove strane sto toliko paze na svoje korisnike. I jos tu paznju naplate. Klap klap.