majku im njihovu ... 
Pa praktički filtriraju samo prijedloge za pretragu. Ako znaš što tražiš, samo upišeš i svejedno će ti doć rezultati. 
Prelazimo na Bing! Podhitno!
da zasad, ali ovo izgleda kao samo početak ...
hvala bogu na prvate trackerima :D
sto im je kriv utorrent majko mila
Google
< Pirati 

They got the guns, but we got the numbers. 
They got the guns, but we got the numbers. 
Gonna win yea, we're taking over
pa to bi bila neka vrsta diskriminacije.... mislim ono ako meni uskraćuju izbor pretrage... phhh
Kao da ce to nesto promijenit...
jednostvno, pocinju s iznajmljivanjem filmova pa im je u interesu da se ne skidaju besplatno :/
btw. ja obicno koristim javne trackere pa ako ima neko da je na nekom dobrom privatnom nek mi plis posalje invite (matijax2@gmail.com) tnx. unaprijed
Ali zato postavljanjem svog DNS-a na google public DNS mogu zaobic talijansku blokadu TPB-a i Wikileaks-a, hvala google. 
dovoljni su mi warezzbb,warezhr,torrenthr i awesomehd,šta če mi više.
Nek google filtrira ostale :-)
Hmm
hmmm google.hr ne kasni s promjenama po prvi put
Ko će piratstvo iskorijenit...
koliko se sjećam, ova vijest je stara kojih 6-7 mjeseci i bila je na svim forumima (za ovaj ne znam).
P*zda im materina !!!!!!!
Bila mi je prva pomisao..., a i druga ..., a i treca .....
A tko još koristi google da ga odvede do torrentz, piratebaya, isohunta?
Ja to (kao i većina nadam se) imam bookmarkirano. 
od sad će mi pod home biti www.bing.com
Ovo je bumerang potez. Na taj način prijete sebi smanjenjem pretraživačkog udjela u odnosu na konkurenciju.
a znaci to je to
jer recimo portal stripovi.tk je bio među prvih 5 na Google-u kada upišete: stripovi
a sad ga nema nikako, jedini način da se dođe do njega je da se u Google baš upiše stripovi.tk
interesantno :)
vrlo vjerojatno sami sebe utapaju s ovim...
A tko još koristi google da ga odvede do torrentz, piratebaya, isohunta?
Ja to (kao i većina nadam se) imam bookmarkirano. 
ponekad google treba. recimo kad kod nas izadje titl za tocno odredjeno izdanje filma i neda ti se stelati ga u subtitle workshopu samo pastas puni naziv torrenta kojeg si nasao uz prijevod i on ti izbaci na kojem trackeru mozes naci bas tu verziju. no to radi i dalje :)
Ne mogu se nis sjetit!!!