Google investira u budućnost

poruka: 22
|
čitano: 2.931
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google investira u budućnost".
18 godina
neaktivan

volio bih raditi u toj tvrtci koja tako dobro prodaje maglu ... budućnost? možda trendove, al za to ti ne treba software nego malo mozga i slobodnog vremena ... :D

A.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 17:24 (artfull).

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

čovječe ...  Šutim - a što ćeš kad imaju viška novaca pa kupuju svakakav drek.   Ja bih htio jedan Nintendo DS XL zajedno s Flash Linkerom (microSD karticu kupim sam), ako netko do njih slučajno ovo čita ...

A ako ćemo o "predviđanju budućnosti", pa i najveći matematičar današnjice Stephen Wolfram izjavio je da se *baš sve* može objasniti matematikom (valjda veeeeeelikom kobasom jednađbi koja u pojednostavljenom značenju glasi x+y=z), tj. stvoriti teoriju svega. A ako pronađemo teoriju sveeeega, tada će i predviđanje budućnosti biti trivijalna stvar.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Poslodavac: Google

Radno mjesto: Baba gatara

Smijeh

Kakve gluposti piše ovaj Bug. Sad je stvarno dosta, idem ča, ionako imam previše posla. Moram izračunati loto brojeve za sutra!

Dosta sarkazma. Mislim da netko nije baš dobro pratio predavanja iz statistike i vjerojatnosti.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 17:28 (MrBlc).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ipak iza svega stoji matematika

Onaj tko nikad nije pogriješio, nikad nije pokušao napraviti nešto novo
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Google investira u budućnost
artfull kaže...

volio bih raditi u toj tvrtci koja tako dobro prodaje maglu ... budućnost? možda trendove, al za to ti ne treba software nego malo mozga i slobodnog vremena ... :D

zvuči ko neke financijsko-analitičke kuće koje ocjenjuju kreditne rejtinge firmi ili država.. pa na temelju toga ruše ili uzdižu proizvode/vlade do neba.

opasna stvar. pogotovo s tolikim kapitalom.. velika moć kontroliranja određenih događaja koji se (ili trebaju) događaju. ukratko - manipuliranje.

18 godina
neaktivan

matematika is a b1tch uz dobar software ko zna

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

"Samo u ovoj godini Google Ventures namjerava uložiti oko 100 milijuna dolara u novonastale tvrtke (hrvatski - startupove)."

Otkad je to riječ startup hrvatska??? :) ovo je definitivno za zlocestu stranicu :) 

In Control
18 godina
protjeran

mislim da kupuju po onoj - nikad ne znash :)))))))))

para imaju pa ce im jedni od nikad ne znash i uspjeti a onda vratit pare

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da taj njihov alat radi tako da pretrazuje sve stranice, i onda radi nekakvu statistiku. Znam da je to vec napravljeno, samo su htjeli pratiti dionice, na kraju su kao otkrili da ce npr. blizanci pasti ( prije neg sto su pali naravno ), potrese, tsunamije itd., ali zapravo uopce ne postoje dokazi da su to stvarno predvidjeli. Tako da cisto sumnjam da je ovako sto moguce!

0 0 hvala 0
18 godina

čisto za naivce... Odnosno mislim da bi google time mogao sam kreirati budućnost u smjeru kojem želi?

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
mfolnovich kaže...

Pretpostavljam da taj njihov alat radi tako da pretrazuje sve stranice, i onda radi nekakvu statistiku. Znam da je to vec napravljeno, samo su htjeli pratiti dionice, na kraju su kao otkrili da ce npr. blizanci pasti ( prije neg sto su pali naravno ), potrese, tsunamije itd., ali zapravo uopce ne postoje dokazi da su to stvarno predvidjeli. Tako da cisto sumnjam da je ovako sto moguce!

iz novina su otkrili da ce past blizanci

al nakon shto su pali :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

i to iz novina

nepogreshivo

zelim,hocu,mogu al neam koga
18 godina
neaktivan

jel netko gledao film paycheck s afflekom. google me baš podsjeća na zlu Allcom facility u tom filmu

Sve što sam napisao nije moje mišljenje. Vjerovatno se nisam odlogirao pa ovo piše ili moj brat ili mama
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 19:54 (hrvooje).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

"Samo u ovoj godini Google Ventures namjerava uložiti oko 100 milijuna dolara u novonastale tvrtke (hrvatski - startupove)."

Otkad je to riječ startup hrvatska??? :) ovo je definitivno za zlocestu stranicu :) 

Mislim da je ovo bio sarkazam. Pogledaj tko je autor.

Set condition one throughout the forum
17 godina
neaktivan

Prvo su poslikali cijeli svijet u detalje, sada razvijaju ''tehnologiju'' za predviditi buducnost... Google ocito zeli kontrolirati ne samo online svijetom..

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
18 godina
neaktivan
Independent kaže...

Prvo su poslikali cijeli svijet u detalje, sada razvijaju ''tehnologiju'' za predviditi buducnost... Google ocito zeli kontrolirati ne samo online svijetom..

E toga se i ja bojim... imaju prevelike ambicije... Moji roditelji (i ja sam nakon sto su mi neke stvari objasnili) su odlucili da kada street view prodje kraj nase kuce, da ce prvo traziti izuzece nasih povrsina iz bilo kakvih njihovih aplikacija (koje su privatne te tako nemaju pravo bez mog pristanka objavljivati slike), a ako ne ucine kako smo ih zamolili, i privatna tuzba na nasem sudu koju cemo dobiti ako HRV ne bude mjenjala ove zakone...

In Control
18 godina

Ovo uopce nije tema o kupnji te tvrtke nego je poanta u svemu šta radi Google. IBM, Microsoft itd. troše milijune na patente koje nitko nikad ne koristi. A za to vrijeme Google pretvara riječi u djela i to agresivno preuzima dijelove industrije. To jest širi se poput virusa u sve grane ljudskog pojma.

17 godina
neaktivan
Ja sam valjda jedan od rijetkih kojemu se Google najviše sviđa od svih ovih kompanija.
Google FTW!
:D
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Ja sam valjda jedan od rijetkih kojemu se Google najviše sviđa od svih ovih kompanija.
Google FTW!
:D

Nisi jedini! :)

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
16 godina
neaktivan

ha ha ha 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mfolnovich kaže...

Da, i ja imam tu informaciju ali ne znam odakle. Možda se to spominjalo u emisiji "Na rubu znanosti" (Daniel Estulin - Družba Bilderberg)? Nisam mogao vjerovati ali ako ga je sada Google kupio možda ima nešto istine u svemu tome. Google može dodatno unaprijediti taj softver jer već posjeduju razne informacije i moćnu tražilicu....

Is it weird that this gave me an orgasm?
16 godina
neaktivan

Business Intelligence and data mining i sl., tako nesto davno postoji, barem slično!

Evo samo mali dio http://en.wikipedia.org/wiki/Business_intelligence

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 0:59 (brixy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Google: "Ogledalce, ogledalce, kaži mi, tko je najljepši (najbogatiji) na svijetu?"

Ogledalce:"Još uvijek Microsoft."

Google:"DOH! Sad moramo kupiti još 100tinjak kompanija ove godine..."

Smijeh

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice