Galapagos u dućanima

poruka: 4
|
čitano: 1.271
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galapagos u dućanima".
17 godina
neaktivan
Galapagos u dućanima

Citac knjiga i lcd u istoj recenici nikako.

Cijena opet astronomskla na razini konkurentskih tableta.

Ovo nema svijetlu buducnost osim mozda na japanskom trzistu ak ponude njima veliku biblioteku njima prilagodjenu (ali opet ostaje da je to lcd)

Sve u svemu nula bodova

1 0 hvala 0
18 godina
Galapagos u dućanima

LCD i čitač, ne baš najsretnija kombinacija.

Mogli ste dati malo više informacija o ostalim mogućnostima.

Anarchists of the world, unite!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Galapagos u dućanima

Ja bi volio da počnu ugrađivati one posebne ekrane, što su kao lcd ekrani, ali kada se isključi pozadnisko osvjetljenje onda je crno bijeli i potpuno čitljivo i na najačem suncu, tako imaš sve u paketu. Jer po noći je meni lakše čitati sa mobitela, nego da palim svjetlo sa strane da bi čitao knjigu...a po danu samo ugasiš osvjetljenje i onda je kao i e-ink čitljiv i jake baterije.

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
RE: Galapagos u dućanima
Stoja kaže...

Ja bi volio da počnu ugrađivati one posebne ekrane, što su kao lcd ekrani, ali kada se isključi pozadnisko osvjetljenje onda je crno bijeli i potpuno čitljivo i na najačem suncu, tako imaš sve u paketu. Jer po noći je meni lakše čitati sa mobitela, nego da palim svjetlo sa strane da bi čitao knjigu...a po danu samo ugasiš osvjetljenje i onda je kao i e-ink čitljiv i jake baterije.

Uskoro bi trebao izic NotionINKov Adam. http://www.notionink.com/

Ja ga jedva cekam, to ce bit pravi tablet/e-citac.

Na blogu (http://notionink.wordpress.com/) glavni developer pise redovito updateove na cem se radi. Uredaj se taman krenuo masovno proizvodit, i uskoro ce u distribuciju.

I pogotovo mi se svida sto se jako pazi na razne detalje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice