@evleaks - renderi Galaxyja Note7

poruka: 8
|
čitano: 952
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "@evleaks - renderi Galaxyja Note7".
14 godina
odjavljen

I naravno, ništa od izmjenjive bakterije. Eeeee

0 0 hvala 0
15 godina
Re: @evleaks - renderi Galaxyja Note7
Već zadnje 2 generacije flagshipova poznatijih proizvođača nemaju tu opciju, jer vjerojatno računaju da prosječni korisnik mijenja uređaj svake 2 godine. :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
14 godina

opet ovaj zakrivljeni display

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina

Svaka baterija je izmjenjiva, ali neke u servisu ili privatno ako se zna što i kako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam Note4 i velika prednost nad Note5 mi je izmjenjiva baterija.

Jedna beterija je u mobitelu, a druga u docku. Ujutro drzis jednu, a kad se vratis doma popodne baterija bude na 60%. Izvadis, stavis punu bateriju i ne moras se mislit da ce ti navecer baterija bit pri kraju, cak ni kad je "busy day" i stalno si na telefonu.

Nada sam se da ce novi model imat tu opciju, a sad vidim da nema nista od toga...

0 1 hvala 0
15 godina
Dodjes doma, prikljucis mob na 20ak min na fast charger i evo pune baterije bez investiranja u dodatnu + dock.
16 godina
neaktivan

Plus trošiš poklopac baterije i riskiraš da potrgaš ona mala govanca što ga kače ka kućište

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
A ako nemas tih 20min?
Kako god, za 20$ na ebayu ne bi ceka...

Ovisi, kako kome, nekome nije problem pricekat, ali meni ne igra ta opcija... Pogotovo kad dodjem sa 10% baterije doma.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice