Dvoglavi GeForce u razvoju

poruka: 37
|
čitano: 3.412
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvoglavi GeForce u razvoju".
18 godina
neaktivan
RE: Dvoglavi GeForce u razvoju
Dado_ZG78 kaže...
Batista kaže...

A ti sebe vidis u sluzbi Nvidia zastitnika... :PP

Ne ali sam već blago iritiran glupim štosevima na račun sasvim solidnog proizvoda kojemu je cijena u biti jedina mana.

Da je taj proizvod solidan i cijena bi bila. Tj. u početku bi bila takva kakva je, ali zbog katastrofičnog yelda ne postoji način dampanja cijena i takvo šta ne govori o solidnom proizvodu. Ja se isto mogu nazvati zaštitnikom Nvidie ali GF100 nikako ne izgleda dobro!

Dok im je proizvod bio dobar dampanje cijena je bilo poprilično što se kod fermija nikad neće vidjet.

Nvidijina zadnja odlična kartica bila je GTX260...

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
18 godina
neaktivan
Blue_Fatal1ty kaže...

Nvidijina zadnja odlična kartica bila je GTX260...

Hehe  pa da - GTX260 c216 verzija, nju imam već preko godinu i pol Namigiva

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Dvoglavi GeForce u razvoju

Ako je gtx 480 radio na 95c onda se hladenje ovoga ZRAKOM Krši s fizičkim zakonima, pa ovo izgleda kao hebena nuklearna termoelektrana.

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Ako je gtx 480 radio na 95c onda se hladenje ovoga ZRAKOM Krši s fizičkim zakonima, pa ovo izgleda kao hebena nuklearna termoelektrana.

stvarno mi ovakvi komentari već idu na živce

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Pročitaj moj post na početku teme.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina

hhaha, znam ali bilo mi je gust napisat, znam da je to sve prenapuhano i da gtx 480 neide povise 85, osim u furmarku koji je potpuno nerealan, iskreno jedva cekam, zanima me kartica ali 2 osam pina, grijat ce se definitivno.

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

hhaha, znam ali bilo mi je gust napisat, znam da je to sve prenapuhano i da gtx 480 neide povise 85, osim u furmarku koji je potpuno nerealan, iskreno jedva cekam, zanima me kartica ali 2 osam pina, grijat ce se definitivno.

GTX 480 neide preko 85C jer su joj fanovi-mazohisti postavili vent na vent na 90-100% na testiranju.

I do what I must because I can
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 0:03 (Katana).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice