Dvoglavi GeForce u razvoju

poruka: 37
|
čitano: 3.407
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dvoglavi GeForce u razvoju".
18 godina

Kartica je duga pol metra a hladila se bude kak i sve druge samo s malo više decibela ^^

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bit će zanimljivo vidjeti koliko će se ta grafulja grijati kada je stave na tržištu...

Dompa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma ništa od toga

uvelike će skresati taktove,poboljšati hlađenje i na kraju kartica neće biti ništa posebno za cijenu koju nudi (koja će biti ekstremna)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Krenuo sam čitati vijest i komentare da vidim koliko će vremena proći da se spomene nuklearna elektrana, termoakumulacijska peć, HEP, nestanak struje u susjedstvu, ognjište, centralno grijenje i jet motori, globalno zatopljenje, Greenpeace i topljenje santi.

I eto prvi komentar mi je odgovorio na pitanje.

Napominjem da sam sada je prvi iznio većinu šala o Fermiju, pa sve naknadne neoriginalne pokušaje šale ću smatrati krađom intelektualno vlasništva i bezobraznim plagijatorskim pokušajima.

Sankcije će ovisiti o težini prekršaja.

I da.. zaboravih TERMI.

SmijehNevinašce

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dvoglavi GeForce u razvoju

Nadam se da će biti dobra konkurencija 5970, a kad se pogledaju rezultati od gtx 470 sli  kartica obećava. Jedina mana će joj biti potrošnja.

18 godina

Po meni bi bilo najefikasnije da ju pretvore u prenosiv GPU u kucistima koje koristimo za svoj PC... :) Em mogu napravit hladjenje kak spada i ublazit buku.

Od te zvijeri ce patit cijeli sistem od zagrijavanja.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Nadam se da će biti dobra konkurencija 5970, a kad se pogledaju rezultati od gtx 470 sli  kartica obećava. Jedina mana će joj biti potrošnja.

najveća mana fermija nije ni zagrijavanje ni potrošnja nego CIJENA

premalo pružaju s obzirom koliko koštaju

17 godina
neaktivan

Već vidim waterblock na njoj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eeeeeeeeeee da naprave gtx 480X2 to bi rasturilo hd5970 ali bi i rastalilo kociste tako da imaju jos mnogo poslaIzlanuo se

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Već vidim waterblock na njoj...

da, vodeni blok preko cijele grafulje, a hladnjak od Actrosa 61 ili MAN TGA, i uza sve to ruska pumpa. Smijehšala mala. Pa vodeno hlađenje i je jedino hlađenje koje može ohladit fermi kako treba (osim naravno LN2).

There's no SAVE GAME in real life!!!
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
mrog 33 kaže...

najveća mana fermija nije ni zagrijavanje ni potrošnja nego CIJENA

premalo pružaju s obzirom koliko koštaju

kako koji fermi, gtx 480 je malo preskup za ono što daje, ali gtx 470 je i cijenom i preformasama podjednak hd5870 tako da njemu nije mana cijena. A ni ova gtx495 ili kako će se već zvati  vjerojatno će biti malo jača od 5970 tak da niti nesmije biti puno skuplja, a ako bude onda ga hebi, bit će isto neisplativa kao i gtx 480

17 godina
protjeran

Ma po meni su obje GTX 470 i HD5870 precijenjene kartice.

Za toliko performansi više ja uzmem HD 5850 koja se da clockati do 870MHz i sustiže obje. No OK ako hoćete daju se i GTX470 i HD5870 clockati, ali opet koštaju 800 kuna više za 5-6 FPS-ova koje dobijem ili par sto score u 3D Markovima.

free speech for the dumbxD
16 godina
neaktivan

Jizus u šta se grafičke pretvaraju :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Umjesto da ih smanje one rastu. Još malo ćemo ih držati na stolu kao eksterne hardovexD

16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...
 kako koji fermi, gtx 480 je malo preskup za ono što daje, ali gtx 470 je i cijenom i preformasama podjednak hd5870 tako da njemu nije mana cijena. A ni ova gtx495 ili kako će se već zvati  vjerojatno će biti malo jača od 5970 tak da niti nesmije biti puno skuplja, a ako bude onda ga hebi, bit će isto neisplativa kao i gtx 480

gtx480 je puno preskup za ono što daje

cijenom jednak 5970 a performansama bliže 5870...

a u bugovoj recenziji 5870 izlazi i kao očiti pobjednik u usporedbi sa gtx470

18 godina
Ne vjerujem da ce ovo tako skoro izaci, ako uopce. Mozda uz integrirano vodeno hladenje, a onda joj predvidam MSRP od 899 $?!

0 0 hvala 0
18 godina
matrix9111 kaže...

eeeeeeeeeee da naprave gtx 480X2 to bi rasturilo hd5970 ali bi i rastalilo kociste tako da imaju jos mnogo poslaIzlanuo se

Kartica sa 480-ice bi najverovatnije trošila preko 300W, što je maksimum propisan nekim standardom (valjda za PCI-E kartice), tako da to nije posebno dobra ideja. Nisam siguran da li bi bilo nekih direktnih posledica po Nvidiu, ali bi korisnici svakako ugrađivanjem te kartice gubili sve garancije na bilo koju komponentu sistema.

18 godina
neaktivan

Breaking news: A team of scientists have discovered the cause of global warming. It is the new GTX 495 Nvidia graphics card. Belji se

PSN: filip99
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

gtx480 je puno preskup za ono što daje

cijenom jednak 5970 a performansama bliže 5870...

a u bugovoj recenziji 5870 izlazi i kao očiti pobjednik u usporedbi sa gtx470

Gle ja sam u svom postu gore napisao da je gtx480 neisplativ, i neznam zašto ti to meni sad tu objašnjavaš. A što se tiče gtx 470 to si malo u krivu, sa zadnjim driverima 256.15 gtx470 i ati 5870 su bok uz bok, neke igre idu bolje na atiju, a neke na nVdiji, ali uglavnom su podjednake. Tako da gtx470 na neki način opravdava svoju cijenu, iako su po mojem  obje kartice precjenjene kako je već netko rekao, i ne samo gtx470 i 5870, već i 5970 i gtx480. da su cijene kod nas ko u americi onda bi to bilo već realnije, ali hebi ga što se može.

16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...
 Gle ja sam u svom postu gore napisao da je gtx480 neisplativ, i neznam zašto ti to meni sad tu objašnjavaš. A što se tiče gtx 470 to si malo u krivu, sa zadnjim driverima 256.15 gtx470 i ati 5870 su bok uz bok, neke igre idu bolje na atiju, a neke na nVdiji, ali uglavnom su podjednake. Tako da gtx470 na neki način opravdava svoju cijenu, iako su po mojem  obje kartice precjenjene kako je već netko rekao, i ne samo gtx470 i 5870, već i 5970 i gtx480. da su cijene kod nas ko u americi onda bi to bilo već realnije, ali hebi ga što se može.

da citiram

gtx 480 je malo preskup

on je puno preskup za ono što nudi....

a što se tiče isplativosti svih tih kartica,slažem se,sve te 4 nabrojane su preskupe

po mom mišljenju najisplativija kartica je 5850 koja je cijenom dosta ispod svih nabrojanih dok performansama ne kaska toliko za gtx470 i 5870

17 godina
odjavljen

Tipicni  marketing.

Napraviti ce nekoliko kartica po tko zna kojim cijenama i reci, eto imamo 'najbrzu' karticu.

Naravno, dobavljivost ce biti nikakva.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran

kad se samo sjetim 9800gx2 od 512-bita za 3500 kuna. nebo i zemlja od moje, a najjača kartica i taman za Crysis ondaPlač

17 godina
protjeran

Evo i prve slike hladnjaka

cooler cooler
Moj PC  
9 0 hvala 0
18 godina
Mrgud Veliki kaže...

Tipicni  marketing.

Napraviti ce nekoliko kartica po tko zna kojim cijenama i reci, eto imamo 'najbrzu' karticu.

Naravno, dobavljivost ce biti nikakva.

Da... Ocito je da su slabi na tu titulu... Jedino objasnjenje za proizvodnju GTX480 je ta da je najbrzi single-gpu, a to kolko je isplativ... Tako bude i s ovom najverojatnije. Al nema veze, glavno da cijene padnju. Taman kad ce past doci ce polagano HD6xxx serija... :/

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
17 godina
protjeran
matrix9111 kaže...

Ma samo nasipas antifriza u kuciste i peglaj dalje... Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 19:02 (bnaci).
18 godina

GPU Cooler

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 19:26 (Romano).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
wyks kaže...

I da.. zaboravih TERMI.

SmijehNevinašce

Već sam se uplašio da si se umorio od Nvidija štoseva fanATIče stari Belji se

Lijep pozdrav ;)
18 godina
Dado_ZG78 kaže...
wyks kaže...

I da.. zaboravih TERMI.

SmijehNevinašce

A ti sebe vidis u sluzbi Nvidia zastitnika... :PP

18 godina
neaktivan
Batista kaže...

A ti sebe vidis u sluzbi Nvidia zastitnika... :PP

Ne ali sam već blago iritiran glupim štosevima na račun sasvim solidnog proizvoda kojemu je cijena u biti jedina mana.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
wyks kaže...

I da.. zaboravih TERMI.

SmijehNevinašce

LOL!

Napisao sam ovo jer mislim da su te fore stvarno preizlizane. ono imaš par korisnih postova i onda red stand-up komedijaša. A niti jedan originalan.

Uživam u dobroj šali, ali te peči i globalno zatopljenje... Meh shvatili smo, grije se!

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice