to je mnogo novaca za apple... sta se ja tog nisam sjetio:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma to je fora gadget, no nisam se zagrijao zbog nedostatka USB-a i Flasha 
već vidim kako će i ova tema postati jedna lijepi flame war
baš me briga ! Ja se nadam da ću si uskoro kupiti Nintendo DS XL .
flame war od nezaposlenih studentića koji igraju WOW i "briju" po mrežnim igrama ...
Već vidim da odma javi neki pametnjaković koji se javi na temu od apple-a i kometirat kako će se flejmat
Ma imaju jos uvik daleko najbolje touch uređaje, samo da malo manje pametuju di bi im bija kraj..
flame war od nezaposlenih studentića koji igraju WOW i "briju" po mrežnim igrama ...
Već uperuješ prstom u nekoga što samo može još više potaknuti taj flame war.
Ali eto, svaka ti čast, ti si bolji od njih jer neigraš WoW i "ne briješ" po mrežnim igrama...
Kad će početi prodaja kod nas, zna li tko?
Kad će početi prodaja kod nas, zna li tko?
neznam dali znaš, kod nas ga se moglo kupiti skoro pa u isto vrijeme (njuškalo) kad je počela prodaja u USA
na njuškalu ih ima od 4000kn
Ja bih volio imati iPad, ali nešto razmišljam
Od kako sam skinuo Britannica Illustrated Science Library - 16 Volumes i kad sam vidio za koliki je format papira ona dizajnirana, odmah sam shvatio da je ekran na iPadu premali.
Ono što meni treba je neštonalik na Surface:
znači
ogroman ekran
multitouch
dobra rezolucija
mogućnost polaganja:
- horizontalno prema gore (aka čitam atlas, sviram Bebot)
- horizontalno premadole (gledam film iz kreveta na plafonu... znači treba mi i daljinski upravlja, mini zgodna wireless tastatura i umjesto mišonje nešto nalik onom WiiMoteu)
- vertikalno - kad hoću da mi posluži kao monitor za moje razne operativne sisteme na mom PCju, Macu ili nettopu.
i da je načinjan od dva (ili 4) odvojiva / i prenosiva dijela koji mogu poslužiti zasebno (nešto kao iPad)
hm...
a to je američka vojska vjerovatno dosad isfurala...
mah j*bes to... touch je fora, ako ja nemam mis i tipkovnicu u rukama nije to to.. 
iskreno, mislim da ti nikad nije išao pvp i da si zato iskompleksiran sa wow-om ;)
Apple. Tako se to radi.