Djeca žele iPad

poruka: 35
|
čitano: 4.779
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Djeca žele iPad".
15 godina
RE: Djeca žele iPad
EnlightenedPhoenix kaže...
apoteka kaže...

nisu glupa, ali se lako s njima manipulira

Ako nekima lako manipuliraš = glupi...

bar je po mome tako...

To su sve semantike... inteligentni ljudi neće se dati manipulirati...

@bugonja ISKUSTVO je uvijek točnije od razno raznih istraživanja... pa pošto sam se od 2007 do 2009 bavio dobrotvornim radom s djecom ( u sklopu faxa)... mislim da ipak mogu reći neke stvari :)

A najbolji su oni koji misle da ih nitko nemoze manipulirat. Koji misle da su toliko pametni da su imuni na marketing. A mozda je samo gubjenje pojma za realnost, mozda su isto glupi ko i svi drugi samo to ne primijete. {#}

18 godina
neaktivan
Djeca žele iPad

iskorištavanje djece u marketinške svrhe. šta je sljedeće Djeca od 3-6 god. na iTunesu najčešće slušaju "Zeko i potočić" .  kad se već tako nisko spuštate, možda bolje da pišete o  vračevima na zg sveučilištu, neobnavljanju antivirusne zaštite u školama, otkazivanja pretplate na znanstvene časopise, produživanju ugovora ministarstva školstva s microsoftom. ima tema. 

STEVO:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 8:21 (hrvooje).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma kakvo iskoristavanje,to je istrazivanje.A ovo za zeku i potocica to je istina
18 godina
neaktivan
popstar kaže...

A najbolji su oni koji misle da ih nitko nemoze manipulirat. Koji misle da su toliko pametni da su imuni na marketing. A mozda je samo gubjenje pojma za realnost, mozda su isto glupi ko i svi drugi samo to ne primijete. {#}

Hahaha :) ima ljudi i koji sa mnom prilično lagano manipuliraju...

ali iste osobe me drže in check za sve ostale stvari... i ipak znam kad vidim neku stvar da je glupost i neću je kupiti...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
khm... nisu SVA djeca glupa. to su sam glupi ameri a na listu su sigurno stavili 10 poluproizvoda.

wtf meni nije nikad palo napamet da bi neki 8godisnjak zelio kindle?!

prema njima ja sam "dijete" al ipak ne zelim ni ipad, ni kindle. Zelim nokiu e90.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice