Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.218
|
čitano: 4.108.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje igara

Pošto nemam vremena za ovu igru evo ko prvi njegovo 

88AVY-ZCPDX-23GBC

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

2 0 hvala 0
18 godina
Re: Razmjena i poklanjanje igara
Onjegin kaže...

Slušaš li ti sebe?

To nije moralno ni ljudski. Kupiti nešto ili uzeti badava pa prodavati? 

Ti mora da si jedan od onih koji kada vide da se prevrnuo kamion dođu i pokupe sve u prikolicu i onda prodaju kasnije.

Natrese seljak sto ti kazes "badava" oraha s drveta pa ih tvojoj mami prilicno skupo proda na pijaci da pravi kolace. . . Jel to neljudski i nemoralno, jer on je te orahe pribavio dzaba, nit oro, nit kopo? {#}

Nije covjek ukrao ili scamao necij acc pa ga trada ili prodaje. To sto je bio snalazljiv pa uzeo naslov koji je u tom momentu bio besplatan ili jeftin a danas je 30+ Ojrica ne znaci da ga mora dati tebi ili bilo kome drugom dzaba. . . 

Ako ti se nesvidja njegova ponuda lagano ju zaobidjes, ali daleko od tog da je napravio ista nemoralno. . .

Ti mora da si jedan od onih koji ne skidaju nista s torrenta, posjeduju sav legalno placen software i pisu haiku na Microsoft Office Profesional kupljen u Algoritmu?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
protjeran
Ajmo još jednom.Imam Batman Arkham Asylum GOTY,Batman Arkham City GOTY,F.E.A.R 3,DLC za Lord of the Rings-Steely Dawn Starter Pack za zamjene.
12 godina
neaktivan

izvinjavam se slucajno sam fulio temu

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 7:44 (Fele08).
Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina
Fele08 kaže...

Već smo pomislili da nudiš kamion za neku igru.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

Novi sam u igranju igrica preko steama i origina no jel mogu ja igrati taj tropico 3 preko origina kada nemam steam?

Ako sam ti pomogao, pritisni hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrčak kaže...

Novi sam u igranju igrica preko steama i origina no jel mogu ja igrati taj tropico 3 preko origina kada nemam steam?

Svašta, pa registriraj Steam i instaliraj ga, besplatno je. {#}

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
12 godina
Fele08 kaže...

Nemoj vozit Iveca ne valja on, uzmi za pocetak VOLVA FH16 ali ne novog dizajna...

Usput koja je to mapa? {#}

16 godina
neaktivan

Na Steamu narednih 6 dana besplatna igra legendarnog naziva - PAC-MAN Championship Edition DX+

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
turbojc kaže...

Na Steamu narednih 6 dana besplatna igra legendarnog naziva - PAC-MAN Championship Edition DX+

Piše da je 3.39 larado.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 17:39 (Father_Dougal).
17 godina
Father_Dougal kaže...
turbojc kaže...

Piše da je 3.39 larado.

Imaš ga automatski u libraryu dok traje tih 6 dana.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 17:44 (mind_challenge).
16 godina
Father_Dougal kaže...
turbojc kaže...

Piše da je 3.39 larado.

Nije besplatan zauvijek, samo 6 dana.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina

Ja sam sada dobio još po jedan ključ Receivera i Tropica 3, pa evo:

RECEIVER - https://www.humblebundle.com/?gift=8Zhzqhkaz3khd5hb

TROPICO 3 - https://www.humblebundle.com/gift?key=UqwAYrGD5tuuycPD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Tražim Guild Wars 2 account. Nije važno što je gore. Za zamjenu nudim razne igre.

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Robocraft22 kaže...

mijenjam diablo 3 sa ekspanzijom i nekoliko charactera na 70 za arma 2 i operation arrowhead

mijenjao s korisnikom acca

15 godina
Say hello to my little friend
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam u čem je fora kupovat humble, rađe kupim jednu pravu koja mi se sviđa nego njih 10 a da ih neću nijednom pokrenuti

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 9 hvala 0
18 godina
Gremlin144 kaže...

ne znam u čem je fora kupovat humble, rađe kupim jednu pravu koja mi se sviđa nego njih 10 a da ih neću nijednom pokrenuti

Fora je u tome ako se u bundleu nađe par igara koje ti se sviđaju onda uzmeš. Zadnje sam dobio van helsinga za 1$.

''It's not broken, It's a game feature''
17 godina
Kao sto kaze kolega gore,a uostalom tko ne voli skupljat igre iako ih necu nikad pokrenit, a 1 dolar iskreno nista ne znaci, cak ni kava nije toliko jeftina.
13 godina
neaktivan

steam account sa arma 2, arma 2 operation arrowhead i arma 2: dayz mod

1 1 hvala 0
11 godina
protjeran

frend mi ima armu 2, operation arrowhead, l4d2 i još par igara na steamu.. zanima ga razmjena za nešto, ako netko ima kakvu ponudu neka se javi meni pa dobijete skype od frenda za dogovor

16 godina

Mijenjam za 25 TF2 ključeva. BF3 i BF4 su premium.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
5 9 hvala 0
15 godina
neaktivan

Eh, kud baš 25!

Imam viška 22, bacam ih okolo, ali nemam 25. 

Ne sekiraj se, već će netko imati...

EDIT: Ispričavam se za podhebavanje, nisam znao da ima smisla to što tražiš.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 23:37 (chutac).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

Moze li mi neko objasnit te tf2 kljuceve,kako ih dobit,sta su,zass se ljudi s njima mjenjeaju? Ova me ponuda zanima ali neznam ni koliko kosta svaki kljuc...

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Bartaul kaže...

Moze li mi neko objasnit te tf2 kljuceve,kako ih dobit,sta su,zass se ljudi s njima mjenjeaju? Ova me ponuda zanima ali neznam ni koliko kosta svaki kljuc...

To su ključevi za nekakve kutije za Team Fortress 2, ali to je manje bitno. Kupuješ ih ili sa Steam marketa ili od neke treće strane putem tradea. Trenutno je jedan ključ 1.85 eura na našem marketu. Koriste se kao valuta jer se može raditi trade putem Steama sa njima. Stavim par ključeva, ti staviš igre i onda se mijenjamo. Istovremeno se vrši razmjena pa nema muljanja ni iznenađenja. Često se koristi za kupovanje igara od Rusa pošto ih oni nabave za puno manje sa svoj Steama. Svede se na to da ti kupiš puno jeftinije nego "kod nas", a taj Rus još zaradi jer proda te ključuve koje mu daš u zamjenu za igru.

S ovim kolegom iznad moraš ići na povjerenje jer je nemoguće da istovremeno razmijenite ključeve i account.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
odjavljen

+ Ljudi kasnije prodaju te ključeve za nešto manje nego što vrijede ali za pravi novac

0 0 hvala 0
14 godina

-

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2014 9:56 (kerum).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice