GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.590.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Neki ocigledno nisu ni priblizno svjesni sta je potrebno da se nagura min 144+fps-a, a da ne spominjemo jos u kombinacini s visljim rezolucijama..kuku lele:) stvarno ce nam trebati "arhitektura" iz terminatora:), a nove i zahtjevnije igre samo izlaze i izlaze a amd i intel se bore koji ce cpu imati nizi takt! :)lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
9 godina
protjeran
Tonči kaže...

Za 4K na 144... neće bit dosta 2 Volta Titana X.

To nezna nitko, ali... jedan zanimljiv video sa trenutnim Titan XP na 4k, GTA V max settings (jedino je AA smanjen ali on na 4k niti ima potrebe biti otfrljen do kraja) u videu bez problema preko 100FPS konstantno.

Recimo da nadolazeci flagovi budu 50 posto jaci, ocigledno je da ce biti 144fps-a na 4k sa dvije takve u SLI izvedivo 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 15:44 (Lucidius).
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Neki ocigledno nisu ni priblizno svjesni sta je potrebno da se nagura min 144+fps-a, a da ne spominjemo jos u kombinacini s visljim rezolucijama..kuku lele:) stvarno ce nam trebati "arhitektura" iz terminatora:), a nove i zahtjevnije igre samo izlaze i izlaze a amd i intel se bore koji ce cpu imati nizi takt! :)lp

Netreba ti sa Gsyncom biti konstantno na 144fps, moze pasti i na 130fps, tearinga nebude bilo, a razliku između 130 i 144FPS vjerojatno ni robot nebi skuzio tokom igre.

14 godina
neaktivan

Ja se kajem sto nisam uzeo txp, za svoj build, imam jos love, pa mozda ih i uzmem za rockas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...

Netreba ti sa Gsyncom biti konstantno na 144fps, moze pasti i na 130fps, tearinga nebude bilo, a razliku između 130 i 144FPS vjerojatno ni robot nebi skuzio tokom igre.

Ja se recimo ne slažem.

ovisno o monitoru Gsync je u rasponu od 40-144 dakle u bilo kojem trenutku ako je toliko fpsa Gsync ce raditi svoj posao odlično.

Razlike izmedu 100 i 144 mozes vidjeti?

Ja vidim ogromnu razliku izmedu 60 i 100 no izmedu 100 i 144hz bas ne toliko tj mozda i ništa

9 godina
protjeran

Strpi se rađe pa uzmi Voltu na ljeto ili Vegu ako odusevi u drugom mjesecu... Titani su preskupi, a grafe njihovih performansi po puno manjoj cijeni ce stici za nekih 8 mjeseci od Nvidie, AMD bi mogao na zimu nesto te snage izbaciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
toxic kaže...
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...

Ja se recimo ne slažem.

ovisno o monitoru Gsync je u rasponu od 40-144 dakle u bilo kojem trenutku ako je toliko fpsa Gsync ce raditi svoj posao odlično.

Ja vidim ogromnu razliku izmedu 60 i 100 no izmedu 100 i 144hz bas ne toliko tj mozda i ništa

Ne slazes se, a komentar ti se slaze sa onime sta sam ja napisao... malo sam zbunjen sta si tocno htio reci?

17 godina
Lucidius kaže...
toxic kaže...
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...

Ja se recimo ne slažem.

Ne slazes se, a komentar ti se slaze sa onime sta sam ja napisao... malo sam zbunjen sta si tocno htio reci?

ah 

17 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Tonči kaže...

To nezna nitko, ali... jedan zanimljiv video sa trenutnim Titan XP na 4k, GTA V max settings (jedino je AA smanjen ali on na 4k niti ima potrebe biti otfrljen do kraja) u videu bez problema preko 100FPS konstantno.

Recimo da nadolazeci flagovi budu 50 posto jaci, ocigledno je da ce biti 144fps-a na 4k sa dvije takve u SLI izvedivo 

Naravno da se može znati. Volta neće biti brža više od 30% od Pascala. A 4K ja na dva Titana XP mogu gurati na 144Hz samo na 2560x1440 - npr. BF1 ako smanjim detalje, ali na sve max... negdje oko 115 FPS minimum. 2.1GHz Titani XP... 4K na 144 s Voltama? LOL. 

50%? Nikako.

9 godina
protjeran

Zasto nebi bilo 50 posto? pa i do sada je uvijek bila takva razlika između flagova...

Velim, na 4k nemoras odsarafit AA na max koji ce ti u takvoj situaciji gutat 20 FPS-a, komotno ga smanjis na x2 a razlike u slici nebudes primjetio i da gledas pod povecalom u ekran 

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Decki, je li neko imao iskustva sa navedenom grafickom Gigabyte GTX1070 WindForce 8GB ? 

Isplati li se uzimati ? 

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Zasto nebi bilo 50 posto? pa i do sada je uvijek bila takva razlika između flagova...

Velim, na 4k nemoras odsarafit AA na max koji ce ti u takvoj situaciji gutat 20 FPS-a, komotno ga smanjis na x2 a razlike u slici nebudes primjetio i da gledas pod povecalom u ekran 

Na 27"+ sve sve primjeti

DarkoKwon kaže...

Decki, je li neko imao iskustva sa navedenom grafickom Gigabyte GTX1070 WindForce 8GB ? 

Isplati li se uzimati ? 

Ako je đabe naravno, a inace nis joj ne fali..lp

14 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Lucidius kaže...

Na 27"+ sve sve primjeti

DarkoKwon kaže...

Isplati li se uzimati ? 

Ako je đabe naravno, a inace nis joj ne fali..lp

Najbolje da je dzabe, dobijam je uz doplatu na graficku koju sam reklamirao. Je li ovo ok skroz graficka, nece imati defekte kao r9 390 ? OC ne radim.  

Darko
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Lucidius kaže...
Tonči kaže...

Naravno da se može znati. Volta neće biti brža više od 30% od Pascala. A 4K ja na dva Titana XP mogu gurati na 144Hz samo na 2560x1440 - npr. BF1 ako smanjim detalje, ali na sve max... negdje oko 115 FPS minimum. 2.1GHz Titani XP... 4K na 144 s Voltama? LOL. 

50%? Nikako.

4K dva nova titana

17 godina
odjavljen

Nope, to ne radi tako. Imam dva nova Titana i to nije istina gore. Titani su pojedinačno brži cca. 30% od 1080 na istom taktu (koji je ujedno i maksimalan) od 2-2,1GHz. Na 2560x1440 ne mogu uhvatiti 144Hz minimuma. Framerate ide 150 do 180 FPS. Na 4K i pogotovo 8K nemoguće je imati 120.

Govorim o maksimalnim postavkama kvalitete u igri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 9:50 (Tonči).
11 godina

Nove glasine oko Gtx1080Ti... 10GB VRAM,navodna cijena nakon konverzije iz leakane narudžbenice  je cca. 1000 USD kaj će reći oko 7 tisuća kuna ...Crveni navodno pripremaju dual gpu riješenje kao konkurenciju zadnjem Pascalu  

4everYB
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 12:55 (ZGamer).
Moj PC  
6 0 hvala 5
13 godina
protjeran
Kad drugo ni neznaju..:p
17 godina
odjavljen

1000 dolara za 1080Ti? Ne vidim zašto bih dao 1000, a ne 1200 za Titana kad već dajem toliki novac...

13 godina
protjeran
Zasto nvidija vise ne radi dual gpu kartice, zadnja je bila gtx 690 koja je imala 2xgtx680 na sebi? Nemaju konkurencije? Slaba prodaja? Preskupa proizvodnja? Šta, šta?;)
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina

Ti ne vidiš jer ti gpu ne služi primarno za gaming ali davat 200+ dolara za minorne razlike u igrama je malo bedasto na i ovako napuhane cijene 

4everYB
17 godina
odjavljen
ZGamer kaže...

Ti ne vidiš jer ti gpu ne služi primarno za gaming ali davat 200+ dolara za minorne razlike u igrama je malo bedasto na i ovako napuhane cijene 

Nije to razlog, nego netko tko ima 6900 kuna za jedan GPU, vjeruj mi, nema problema s time da je to i 8200.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 15:48 (Tonči).
9 godina
protjeran
Tonči kaže...

1000 dolara za 1080Ti? Ne vidim zašto bih dao 1000, a ne 1200 za Titana kad već dajem toliki novac...

Zato kaj nemam više love za vodeni custom loop i blokove, a 1080Ti ce dolaziti s aftermarket hladnjacima :D

13 godina
Stjepanj kaže...
Zasto nvidija vise ne radi dual gpu kartice, zadnja je bila gtx 690 koja je imala 2xgtx680 na sebi? Nemaju konkurencije? Slaba prodaja? Preskupa proizvodnja? Šta, šta?;)

Jer bi se nasao neki genije koji bi kupio te dvije, stavio u SLI i onda shvatio da je napravio njesra

Vise info na linku

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan

Ide i 4 way, treba namjestit (neznam kako) al moguce je.

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
odjavljen
tomglo kaže...
Tonči kaže...

Zato kaj nemam više love za vodeni custom loop i blokove, a 1080Ti ce dolaziti s aftermarket hladnjacima :D

Da, imaš $1000 za karticu, al' te stislo na još $300 za Titan i blok.  Pa ljudi, ako kupujete na rate luksuzan hardver onda je to prilično glupo. Ne kupuješ gluposti zadnjim snagama i na kredit...

17 godina

ma nemoj znaci ko nema para ni je vrijedan za 4k gaming ili sl..svi zive dns na kredit...bas si snob 

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Tonči kaže...
ZGamer kaže...

Nije to razlog, nego netko tko ima 6900 kuna za jedan GPU, vjeruj mi, nema problema s time da je to i 8200.

Vođeni tom logikom onda nam ne treba srednji segment kartica na trenutnom tržištu?!Budget gaming i high end gaming tj. samo extremi u oba slučaja...

4everYB
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

ma nemoj znaci ko nema para ni je vrijedan za 4k gaming ili sl..svi zive dns na kredit...bas si snob 

ZGamer kaže...

Vođeni tom logikom onda nam ne treba srednji segment kartica na trenutnom tržištu?!Budget gaming i high end gaming tj. samo extremi u oba slučaja...

Ne, nego uopće nije usporedivo. Ako čovjek živi na kredit, onda je kreten ako kupi GPU od $1000. $1000 za 1080Ti nije "budget gaming". To je enthusiast level, tj. "imam love i zaboli me".

Ali da, nema logike. Ne vidim zašto bi se itko rastezao za nešto što koristi za igranje. To je čisti luksuz. Nije nešto za što je pametno dizati kredite. Treba biti idiot pa ulaziti u kamatirani dug za video igre.

Nisam ja snob, nego osoba koja zadnjim snagama kupi igračku od nekoliko tisuća eura.

17 godina

nisi u pravu i eod 

Moj PC  
0 9 hvala 0
16 godina
protjeran

U potpunosti je u pravu, tebe je pogodilo to sta si se pronasao u njegovom postu...

Moj PC  
4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice