Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.906
|
čitano: 18.308.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Auti - ultimativna tema

Ne hvala ima ga kum i kaže da nije baš nešto i da popije dobrih 9 litara

12 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
hrčak kaže...

Ne hvala ima ga kum i kaže da nije baš nešto i da popije dobrih 9 litara

Benzin voli da pije, ali dizlić baš i ne..

Imao jednog i kupujem drugog samo novijeg. 

13 godina
Auti - ultimativna tema

Jel bi mogli predložiti još nešto

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Mazda je opet u pogonu ali je tata odlućio ga prodat te kupit mlađi

e sada hoće dati 4500 eura gotovine ili ako može na kredit onda 5500 znači 4 putnika,dizel,pouzdan motor te marka vozila općenito

hvala

Uložili ste prilično love u Mazdu, dosta stvari promijenili i sad kad znate da je s autom sve ok idete ga prodavat, ja tu ne vidim baš neku logiku.

13 godina
Auti - ultimativna tema

Znam uložili oko 11000 kn ali kad je stari a opet ja sam reko tati da ga ne popravlja nego da ga proda tak kak je a on, a kak da ja idem na posel, odi s busom

Tak je on odlućil koliko vi mislite da možemo dobiti za njega 

i ovak smo imali u planu noviji auto zbog štednje koju imam ali opet nesmijemo puno dati pošto mi mama nema posla tako da je jedna plaća u obitelji

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Jel bi mogli predložiti još nešto

Po zahtjevima koje si napisao, idealna bi ti bila neka toyota avensis 2.0 d4d, ali njih nema ispod 40 000Kn...

Zanimljivo da sam našao par rav4 koji se prodaju oko 30 000Kn, ali pitanje dali sve štima kod njih:

1 oglas

2 oglas

Možda se nađe kakva corolla, mada i one dosta drže cijenu, neznam ćim si rekao pouzdan, odma mi pada na pamet d4d motor od toyote {#}

16 godina
moderator
hrčak kaže...

e sada hoće dati 4500 eura gotovine ili ako može na kredit onda 5500 znači 4 putnika,dizel,pouzdan motor te marka vozila općenito

hvala

Vama rastu novci na drvu?

Najprije ste imali mazdu 2.0 tdi pa ste kupovali citroen c elysee za 115000kn, zatim mazdu 323 za 26000kn, pa zatim auto za 5500 eura, nakon toga za 5000 eura, pa za 3500 eura, pa 88000kn, zatim ste kupili renault lagunu, pa opet kupovali auto za 60000kn, pa za 8000 eura, pa 3250 eura i sad na kraju za 4500 ili 5500 eura

Da ne spominjem laptope, računala i mobitele u međuvremenu...

Nemogu a da ne mislim da nas trolaš...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
XXX-Man kaže...
hrčak kaže...

hvala

Vama rastu novci na drvu?

Najprije ste imali mazdu 2.0 tdi pa ste kupovali citroen c elysee za 115000kn, zatim mazdu 323 za 26000kn, pa zatim auto za 5500 eura, nakon toga za 5000 eura, pa za 3500 eura, pa 88000kn, zatim ste kupili renault lagunu, pa opet kupovali auto za 60000kn, pa za 8000 eura, pa 3250 eura i sad na kraju za 4500 ili 5500 eura

Da ne spominjem laptope, računala i mobitele u međuvremenu...

Nemogu a da ne mislim da nas trolaš...

Imali smo mazdu i trebali smo kupiti citroen ali sestra je išla na vozački pa je njoj kupio vw polo i onda smo trebali kupiti auto za cirka 5000 eura ali onda je tata reko "šta ću novce davat kad za par kuna više kupim noviji auto" onda smo prikupili 88000 ali pošto je mama ostala bez posla stavili smo novac na štednju za crne dane i onda nakraju smo kupili lagunu ali nismo prodali mazdu lagunu smo imali par mjeseci i auto nam se nije svidio pa smo ga prodali i onda nedugo zatim se mazda počela kvarit pa smo dali cirka 11000 kn

laptop sam si birao za firmu ali onda je kupio kum sam te mi još dao novce ova 2 pc koja imam pod "moj pc" stvarno imam (iako mislim prodat-kupit ću x4 760k i r9 270 jer nvidia mi se baš ne sviđa i prodat ću 23'' jer mi je prevelik pa ću terat igrice na 19'' 1440x900) a kanio sam kupiti y300 dok je bio na akciji u simpi ali sam zakasnio nažalost

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 0:19 (hrčak).
17 godina
Auti - ultimativna tema

Sumnjam nekak da budes za te novce nasao dobar dizel, a da nije prestar i da nema previse kilometara.

Pouzdan auto je danas jako tesko naci, ja smatram da je sve stvar srece i kako se vlasnik odnosi prema njemu.

1BIT kaže...

Po zahtjevima koje si napisao, idealna bi ti bila neka toyota avensis 2.0 d4d, ali njih nema ispod 40 000Kn...

Zanimljivo da sam našao par rav4 koji se prodaju oko 30 000Kn, ali pitanje dali sve štima kod njih:

1 oglas

2 oglas

Ovo su ti fake oglasi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 1:32 (BORG).
18 godina
Auti - ultimativna tema
Tolko para ulozenih u auto a sad ga prodati? Nema smisla. Za 11tkn napravim generalku na fordu, tj za te pare kupim cjeli motor za njega i peri jos 200k km. Nemoj prodavati vec konacno ostavite auto u obotelji i vozite ga.
Ride or die, remember?
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pazi ti da ne bi sa drugim polovnjakom bio James May i - oh,cock!

U roku godinu - dvije dana da opet moraš sve ponovo prolaziti, ili čak skuplje, tipa reparacija turbine kod turbodizela. Set kvačila i zamašnjak isto u pravilu neće dugo kako kilometraža ide prema 200k.

Razumijem tvog starog u potpunosti, dojadio mu je auto nakon svega što je morao popravljati u zadnje vrijeme, praktički 50% vrijednosti auta je ugradio kroz servise, no..

In the name of tragedy..
13 godina
Auti - ultimativna tema

Auto ima 240000 km i ovo se prvi put desilo takav veći kvar

a da ga ostavi za mene pošto sljedeće godine idem u auto školu opet bi si on kupio nekakvi mlađi auto

tetak je imao škodu octaviu 2003 godina skoro 300000 km i njemu nije bilo nešto dobro sa kuplungom i prodao ga i sada je kupio octavia

rs dizel 200 konja 2008 godina šta ga potegne

a ovako nešto

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-classic-confort-dynamique-oglas-8067920

http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-307-sw-2.0-hdi-90-oglas-10130975

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 9:54 (hrčak).
14 godina
neaktivan

Možda ne vidiš, ali auto je cijeli iskvrcan od leda.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kolegica na poslu ima 1.6 16V takav Megane Classic, auto je star možda 5g., neću pretjerati ako kažem da je od toga valjda 3g. bio na servisu. Čujem da su im dizeli dCi puno bolji i pouzdaniji izbor, ali ona i muž kažu - nikad više Renault, da ga besplatno daju..

Što se tvog tetka tiče i Octavije sa 300tkm, nije mu dobro sa kumplungom bilo to što je trebao lupiti 1000 eura unutra za novi/rep set i zamašnjak, pa ga je odlučio radije prodati, bez previše zaj*bancije, ako mene pitaš - pametan čovjek. Ne bi se iznenadio čak da je tvornički kumplung izdržao do te kilometraže, nije nerealno, znam za par slučajeva oko 250-270tkm.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 10:15 (thedream).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Znači auto ima skoro 300000 km i kuplung ga je počeo zezati tvornički i prodao ga i kupio noviju rs

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 10:48 (hrčak).
18 godina

kod mene na nissanu (benzinac) je lamela mijenjana na ~250tkm tvornička, a da druk lager nije otišo ne bi je ni mijenjali jer je bila u vrlo pristojnom stanju... ovak nam je bilo usput jer je yebada doma u grabi skidat cijeli prijenos bez dizalice..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 10:59 (nixass).
17 godina
'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Lord_Marko kaže...

moram kupiti sutra autoklub da vidim o cemu se pise o ukidanju zakona od 80kw

Dajte ako netko uzme neka skenira taj dio, vjerujem da nas sve to zanima.

OGRANIČENJE DO 80kW NA MLADE VOZAČE

Nemam skener, ali sam vam fotkao, pa si proćitajte {#}

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

14 godina
1BIT kaže...
Hacker002 kaže...
Lord_Marko kaže...

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Neka stave makar 85-90kW da se ne moram trest kad idem u istru ili u zagreb di su panduri malo žešći(iako dosad me nisu štopali).

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina
Auti - ultimativna tema

koliko bi izašla zamjena kompletne ispušne grane na Golfu 2?

16 godina
XXX-Man kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Čovjek kaže da ima servisnu knjižicu iz BMW auto kuće {#}

i da je 157tkm stvarnih.

Jel mogu provjerit na neki način kolko stvarno ima kilometara?

Hoćeš da ti sutra pošaljem 3 iste takve servisne knjižice? Samo daj broj šasije i riješeno za 5 minuta...

Za još 5 ti moj frend kilometre stavi na broj koji ti se sviđa...

Može se vidjeti preko dijagnostike, najvjerojatnije su samo na satu promjenjeni ako jesu.

Šta BMW ne zapisuje kilometre i na ključ?

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
14 godina
0verlord kaže...

Šta BMW ne zapisuje kilometre i na ključ?

I to se može riješit.

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
17 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Hacker002 kaže...
Lord_Marko kaže...

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Ja bi bio vise sretniji da oni mladom vozacu radje omoguce 1 promil u krvi il barem 0.5... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Ja bi bio vise sretniji da oni mladom vozacu radje omoguce 1 promil u krvi il barem 0.5... 

Nemaš to pravo! It's time to stop posting!

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 12:34 (thedream).
16 godina
neaktivan
Najviše bih ja bio sretan da se prestaneš ponašati kao klinac od 8 godina. Baš se vidi da si razmažen. Ne zanima me je li trolaš ili si jednostavno silama prirode ograničen u nekim područjima. Jednostavno prestani !!!
Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
luka_cro kaže...
1BIT kaže...
Hacker002 kaže...
Lord_Marko kaže...

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

{#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

{#} 

Izades u grad i ni pivu nemres popit .......

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
luka_cro kaže...

{#} 

Mislim ja svakak popijem, ali je malo glupo dok me zaustave {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kolika je kazna za mlade vozače za vožnju u alkoholiziranom stanju?

Ima li itko iskustva s tim?

15 godina
fakEEE kaže...
luka_cro kaže...

{#} 

{#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice