Ne hvala ima ga kum i kaže da nije baš nešto i da popije dobrih 9 litara
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne hvala ima ga kum i kaže da nije baš nešto i da popije dobrih 9 litara
Benzin voli da pije, ali dizlić baš i ne..
Imao jednog i kupujem drugog samo novijeg.
Jel bi mogli predložiti još nešto
Mazda je opet u pogonu ali je tata odlućio ga prodat te kupit mlađi
e sada hoće dati 4500 eura gotovine ili ako može na kredit onda 5500 znači 4 putnika,dizel,pouzdan motor te marka vozila općenito
hvala
Uložili ste prilično love u Mazdu, dosta stvari promijenili i sad kad znate da je s autom sve ok idete ga prodavat, ja tu ne vidim baš neku logiku.
Znam uložili oko 11000 kn ali kad je stari a opet ja sam reko tati da ga ne popravlja nego da ga proda tak kak je a on, a kak da ja idem na posel, odi s busom
Tak je on odlućil koliko vi mislite da možemo dobiti za njega
i ovak smo imali u planu noviji auto zbog štednje koju imam ali opet nesmijemo puno dati pošto mi mama nema posla tako da je jedna plaća u obitelji
Jel bi mogli predložiti još nešto
Po zahtjevima koje si napisao, idealna bi ti bila neka toyota avensis 2.0 d4d, ali njih nema ispod 40 000Kn...
Zanimljivo da sam našao par rav4 koji se prodaju oko 30 000Kn, ali pitanje dali sve štima kod njih:
Možda se nađe kakva corolla, mada i one dosta drže cijenu, neznam ćim si rekao pouzdan, odma mi pada na pamet d4d motor od toyote 
e sada hoće dati 4500 eura gotovine ili ako može na kredit onda 5500 znači 4 putnika,dizel,pouzdan motor te marka vozila općenito
hvala
Vama rastu novci na drvu?
Najprije ste imali mazdu 2.0 tdi pa ste kupovali citroen c elysee za 115000kn, zatim mazdu 323 za 26000kn, pa zatim auto za 5500 eura, nakon toga za 5000 eura, pa za 3500 eura, pa 88000kn, zatim ste kupili renault lagunu, pa opet kupovali auto za 60000kn, pa za 8000 eura, pa 3250 eura i sad na kraju za 4500 ili 5500 eura
Da ne spominjem laptope, računala i mobitele u međuvremenu...
Nemogu a da ne mislim da nas trolaš...
hvala
Vama rastu novci na drvu?
Najprije ste imali mazdu 2.0 tdi pa ste kupovali citroen c elysee za 115000kn, zatim mazdu 323 za 26000kn, pa zatim auto za 5500 eura, nakon toga za 5000 eura, pa za 3500 eura, pa 88000kn, zatim ste kupili renault lagunu, pa opet kupovali auto za 60000kn, pa za 8000 eura, pa 3250 eura i sad na kraju za 4500 ili 5500 eura
Da ne spominjem laptope, računala i mobitele u međuvremenu...
Nemogu a da ne mislim da nas trolaš...
Imali smo mazdu i trebali smo kupiti citroen ali sestra je išla na vozački pa je njoj kupio vw polo i onda smo trebali kupiti auto za cirka 5000 eura ali onda je tata reko "šta ću novce davat kad za par kuna više kupim noviji auto" onda smo prikupili 88000 ali pošto je mama ostala bez posla stavili smo novac na štednju za crne dane i onda nakraju smo kupili lagunu ali nismo prodali mazdu lagunu smo imali par mjeseci i auto nam se nije svidio pa smo ga prodali i onda nedugo zatim se mazda počela kvarit pa smo dali cirka 11000 kn
laptop sam si birao za firmu ali onda je kupio kum sam te mi još dao novce ova 2 pc koja imam pod "moj pc" stvarno imam (iako mislim prodat-kupit ću x4 760k i r9 270 jer nvidia mi se baš ne sviđa i prodat ću 23'' jer mi je prevelik pa ću terat igrice na 19'' 1440x900) a kanio sam kupiti y300 dok je bio na akciji u simpi ali sam zakasnio nažalost
Sumnjam nekak da budes za te novce nasao dobar dizel, a da nije prestar i da nema previse kilometara.
Pouzdan auto je danas jako tesko naci, ja smatram da je sve stvar srece i kako se vlasnik odnosi prema njemu.
Ovo su ti fake oglasi.
Ride or die, remember?
Pazi ti da ne bi sa drugim polovnjakom bio James May i - oh,cock!
U roku godinu - dvije dana da opet moraš sve ponovo prolaziti, ili čak skuplje, tipa reparacija turbine kod turbodizela. Set kvačila i zamašnjak isto u pravilu neće dugo kako kilometraža ide prema 200k.
Razumijem tvog starog u potpunosti, dojadio mu je auto nakon svega što je morao popravljati u zadnje vrijeme, praktički 50% vrijednosti auta je ugradio kroz servise, no..
Auto ima 240000 km i ovo se prvi put desilo takav veći kvar
a da ga ostavi za mene pošto sljedeće godine idem u auto školu opet bi si on kupio nekakvi mlađi auto
tetak je imao škodu octaviu 2003 godina skoro 300000 km i njemu nije bilo nešto dobro sa kuplungom i prodao ga i sada je kupio octavia
rs dizel 200 konja 2008 godina šta ga potegne
a ovako nešto
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-classic-confort-dynamique-oglas-8067920
http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-307-sw-2.0-hdi-90-oglas-10130975
Možda ne vidiš, ali auto je cijeli iskvrcan od leda.
Kolegica na poslu ima 1.6 16V takav Megane Classic, auto je star možda 5g., neću pretjerati ako kažem da je od toga valjda 3g. bio na servisu. Čujem da su im dizeli dCi puno bolji i pouzdaniji izbor, ali ona i muž kažu - nikad više Renault, da ga besplatno daju..
Što se tvog tetka tiče i Octavije sa 300tkm, nije mu dobro sa kumplungom bilo to što je trebao lupiti 1000 eura unutra za novi/rep set i zamašnjak, pa ga je odlučio radije prodati, bez previše zaj*bancije, ako mene pitaš - pametan čovjek. Ne bi se iznenadio čak da je tvornički kumplung izdržao do te kilometraže, nije nerealno, znam za par slučajeva oko 250-270tkm.
Znači auto ima skoro 300000 km i kuplung ga je počeo zezati tvornički i prodao ga i kupio noviju rs
kod mene na nissanu (benzinac) je lamela mijenjana na ~250tkm tvornička, a da druk lager nije otišo ne bi je ni mijenjali jer je bila u vrlo pristojnom stanju... ovak nam je bilo usput jer je yebada doma u grabi skidat cijeli prijenos bez dizalice..
Ahh, the french, yuck 
moram kupiti sutra autoklub da vidim o cemu se pise o ukidanju zakona od 80kw
Dajte ako netko uzme neka skenira taj dio, vjerujem da nas sve to zanima.
OGRANIČENJE DO 80kW NA MLADE VOZAČE
Nemam skener, ali sam vam fotkao, pa si proćitajte 
Neka stave makar 85-90kW da se ne moram trest kad idem u istru ili u zagreb di su panduri malo žešći(iako dosad me nisu štopali).
koliko bi izašla zamjena kompletne ispušne grane na Golfu 2?
Čovjek kaže da ima servisnu knjižicu iz BMW auto kuće 
i da je 157tkm stvarnih.
Jel mogu provjerit na neki način kolko stvarno ima kilometara?
Hoćeš da ti sutra pošaljem 3 iste takve servisne knjižice? Samo daj broj šasije i riješeno za 5 minuta...
Za još 5 ti moj frend kilometre stavi na broj koji ti se sviđa...
Može se vidjeti preko dijagnostike, najvjerojatnije su samo na satu promjenjeni ako jesu.
Šta BMW ne zapisuje kilometre i na ključ?
Šta BMW ne zapisuje kilometre i na ključ?
I to se može riješit.
Ja bi bio vise sretniji da oni mladom vozacu radje omoguce 1 promil u krvi il barem 0.5...
Ja bi bio vise sretniji da oni mladom vozacu radje omoguce 1 promil u krvi il barem 0.5...

Izades u grad i ni pivu nemres popit .......
Izades u grad i ni pivu nemres popit .......
Mislim ja svakak popijem, ali je malo glupo dok me zaustave 
Kolika je kazna za mlade vozače za vožnju u alkoholiziranom stanju?
Ima li itko iskustva s tim?